4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
16. maja 2019

Ta konec tedna prva izvedba dirke Bike & Beer Fest Enduro, dela Bike & Beer Festivala na Črnjih njivah nad Ilirsko Bistrico v organizaciji Gorskokolesarskega društva Borovci. Festival pa glede na razmere malo okrnjen.

Pozdravljamo novo prireditev in nove prireditelje v družini SloEnduro: v seriji 4Fun ta konec tedna debitira dirka Bike & Beer Fest Enduro, del Bike & Beer Festivala na Črnjih njivah nad Ilirsko Bistrico v organizaciji Gorskokolesarskega društva Borovci.

Festival so prvič izvedli lani, poti v okolici so urejali in gradili že prej, letos pa festivalskem programu dodajajo še preizkušnjo v enduru. Združevala bo tri hitrostne preizkušnje – eno manj, kot je bilo napovedano, četrta je namreč v mokrih razmerah prezahtevna. Natančen potek bo znan v petek, lahko pa izdamo, da bo skupna dolžina trase manj kot 20 km s približno 600 m višinske razlike. Trasa ni tehnično prezahtevna.

Hitrostne preizkušnje bodo za trening odprte v soboto od 10. do 16. ure in v nedeljo od 8. do 10. ure. Dirka se začne ob 11. uri. Podrobnosti Bike & Beer Fest Endura najdeš v razpisu na sloenduro.com.

{loadposition inside}

Obišči tudi stran festivala www.bikebeerfest.si.

Zaradi neugodne vremenske napovedi bo spored festivala sicer okrnjen. Odpade petkov spored in sobotni koncerti. V soboto od 10. do 17. ure bo na voljo prevoz s kombiji za ceno celodnevne vozovnice 20 evrov. Specializedova testna kolesa bodo tudi. Pivo bo tudi! Vstopnine na festival pa ni.

Preberi še
Enduro Krokar: Tudi v blatu lep prispevek za Duška in Gregorja
Bike Beer Festival – drugič

4endurance sis 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam