22. februarja 2014

Boštjan Volf v svojo petnajsto sezono v spustu s svojo ekipo na kolesih Nukeproof. Lanska postava MTB Čelešnka in ena koroška okrepitev.

Po trinajstih sezonah pri Snurflubu/Supersnurfu in eni pri MTB Čelešnku se večkratni mladinski državni prvak v spustu Boštjan Volf v svojo petnajsto sezono podaja s svojo ekipo. Ekipo Wolf Racing Team poleg Boštjana sestavljata še člana Blaž Hölcl in Nejc Košnjek, članica Andrea Radačić, mladinca Maks Fock in Jure Tunič ter še nekaj tekmovalcev v amaterski kategoriji.

“Prebeglo” lansko ekipo MTB Čelešnk je torej okrepil le Korošec Hölcl, ki študira v Ljubljani. Lansko DH sezono je izpustil zaradi poškodbe kolena, po januarski operaciji pa ga čaka še rehabilitacija, tako da bo zamudil del domačih dirk in sezono začel na junijski dirki evropske serije iXS v Schladmingu.

Wolf Racing Team sodeluje s fizioterapevtom Samuelom Paljkom, za fotografije in video bo skrbel Klemen Humar.

Ekipa bo nastopala na pokalnih dirkah v spustu Sloveniji in na Hrvaškem, na mednarodnih dirkah na Balkanu, na dirkah evropske serije iXS, Volf naj bi se poskusil tudi v kakšnem 4krosu.

Glavno orožje ekipe je kolo Nukeproof Pulse, opremljeno s komponentami Nukeproof.

Ekipo podpirajo še maziva/kozmetika RSP, prehrana Muscle Milk, perilo 69slam, oblačila ION (Andrea in Volf) ter ONE Industries (ostali), obutev Five Ten, očala 100% in občina Lukovica.

www.facebook.com/WOLFRacingTeam

Na uvodni fotografiji, od leve: Fock, Tunič, Hölcl, Volf, Košnjek, Radačić in Paljk. Vse foto Klemen Humar.
V galeriji pa še nekaj čisto svežih, sobotnih fotografij s priprav na Azurni obali.

Sledite nam