Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
6. marca 2014

Najsodobnejša, najbolje opremljena trgovina na kar 650 kvedratnih metrih na Tržaški cesti 124. Ob kolesih Specialized in Scott novost še kolesa Norco.

Takole nam sporočajo iz Extreme Vitala:

Z veseljem vam sporočamo, da smo v Ljubljani odprli nov prodajni salon “Extreme Vital – Specialized Elite Shop“. “Extreme Vital – Specialized Elite Shop” je trenutno naša najsodobnejša in najbolje opremljena trgovina. V poletni sezoni bo glavni poudarek na kolesarski opremi in vsem, kar je povezano s kolesarjenjem. Na 650 kvadratnih metrih boste našli skrbno izbrane artikle iz našega kolesarskega programa, popolno izbiro vseh prtljažnih sistemov Thule, tekaško opremo in oblačila Salomon, bogato izbiro oblačil in obutve za prosti čas, vrhunski kolesarski servis ter seveda naše prijazne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Obiščite nas in se prepričate na lastne oči, v trgovini boste poleg neverjetnega asortimana artiklov našli še popolnoma opremljen BG Fit Studio, kotiček za vaše najmlajše in celo manjši točilni pult, kjer vam bomo po želji postregli s toplo kavico. Poseben poudarek je na kolesih in opremi znamke Specialized, kolesih Scott, novost na našem tržišču pa so kolesa Norco. Na policah boste našli tudi opremo in oblačila ostalih priznanih proizvajalcev kot so POC, Sixsixone, Oakley, Fox, Castelli, Assos, Mavic, Vaude, Dakine in mnogo drugih.

V zimskem času boste vsi smučarji, gorniki in snowboarderji v našem salonu našli prav vse, kar potrebujete za nepozabna doživetja na zasneženih strminah. Razvajali vas bomo z izbrano ponudbo najboljših znamk zimske športne opreme in oblačil. S pomočjo najnovejših tehnologij in naših svetovalcev boste pri nas deležni personaliziranega oblikovanja smučarskih čevljev, nastavitev smuči in opreme.

Obiščite nas na Tržaški c. 124 v Ljubljani (pri kavarni Sputnik) in do uradne otvoritve, ki bo v petek 21. marca, izkoristite otvoritveno akcijo: NAJMANJ -15 % popusta na vsa kolesa in opremo iz naše zaloge. Ne spreglejte koles letnika 2013, katerih cene so znižane celo do 30 %.

Extreme Vital – Specialized Elite Shop je odprt od 09:00 do 20:00h med tednom in od 08:00 do 13:00h ob sobotah. Za vsa vprašanja smo vam v naši novi trgovini na voljo na tel.: 01/47-00-930 ali na ljubljana@extremevital.com

www.extremevital.com

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam