24. maja 2014

Veličastna zmaga Mihe Halzerja na dirki svetovnega pokala bo šla v zgodovino, po prvih izjavah pa si oglejmo zgodbo še v fotografijah. Dodane fotografije s podelitve.

Veličastna zmaga Miha Halzerja na eliminatorju svetovnega pokala na Češkem bo šla v zgodovino, po prvih izjavah pa si oglejmo zgodbo še v fotografijah. Vendar ta zgodba še ni zaključena, manjka še fotografija z Miho na vrhu odra za zmagovalce.

“Ravnokar smo pogledali radarsko sliko, v nekaj minutah bo tukaj kaos,” je izjavila ena izmed sodelavk organizatorja, in to v trenutku, ko so bili najhitrejši moški dneva že postrojeni na štartnih vratih, zmagovalko ženske dirke pa smo že dobili. Imela je prav, prizorišče v Nove Mesto na Moravskem se je resnično spremenilo v kaos, sredi katerega je slavil Miha Halzer.

Močno neurje s strelami in grmenjem je nekako naredilo primerno kuliso za napadalno vožnjo Hrastničana, hkrati pa je tudi odgnalo vse gledalce, veliko fotografov ter kar celotno podelitev odličij. Nič zato, zmaga je zmaga in Miha danes zasluženo praznuje. Z ekipo in prijatelji, ki so ga spremljali na dirki in skoraj zagotovo tudi s kakšnim izmed tekmecev, ki so mu vsi po vrsti privoščili zmago.

Zgodba se torej zaenkrat zaključi danes zaključila, Miha bo slavnostno stopil na najvišjo stopničko odra za zmagovalce, nato pa bo moral razmišljati o bližnji prihodnosti ter dirkah v Albstadtu in evropskem prvenstvu.

Preberi še:
Miha Halzer zmagovalec na Češkem!

Miha z uvodne fotografije in spodnjo galerijo je poslikal Grega Stopar.


Dodana galerija s podelitve!

{gallery}2014/140524_xcenovemestoPODIUM{/gallery}

Bonus fotogalerija Mareta Obida/two4six.net

{gallery}2014/140524_xcenovemestoMO{/gallery}

Sledite nam