flat out days vstopnica
11. maja 2021

Če si hiter/hitra, si lahko po predprodajni ceni zagotoviš celotedensko vstopnico za festival v Kočevju s prevozi na vrh trail centra ali brez.

Že čez dva meseca bomo uživali v zadnjem dnevu festivala Flat Out Days v Kočevju. Celotedenski festival bo v MTB trail centru Kočevje potekal od ponedeljka 5. do nedelje 11. julija.

Prireditelji iz druščine Batt so v spletno trgovino na battcrew.com dali prvih sto vstopnic. Vse so enotedenske, petdeset takšnih brez prevažanja na vrh trail centra je na voljo po 70 evrov, še 50 tistih, ki vključujejo tudi neomejeno število prevozov na vrh, pa po 180 evrov.

Ko vstopnice poidejo (in to bo baje vsak trenutek, saj so prodajo odprli sinoči, odlično pa so se odzvali tudi tujci!), dajo naprodaj še 300 vstopnic po redni ceni. Samo za vas smo izvrtali tudi ceni, po katerih bosta vstopnici na voljo potem: 90 € brez prevozov in 220 s prevozi.

Celotedenska vstopnica vključuje vstop na prizorišče, uporabo trail centra, udeležbo pri aktivnostih ter kampiranje. Tista s “šatlom” pa seveda še ekspresno dostavljanje na vrh proge V zmajevem gnezdu.

Trenutno načrtujejo le enotedenske vstopnice, če se bodo ukrepi sprostili, pa bodo ponudili tudi enodnevne vstopnice.

In ker živimo v dobi če-jev … Če bodo festival slučajno morali odpovedati (ali če ne bodo smeli imeti obiskovalcev), se vstopnice prenesejo v leto 2022.

flat out days
Tale posnetek z “malih” linij ne pove vsega o Flat Out Days

Kaj, kdaj, kdo?

Podrobnosti o sporedu festivala kmalu, imena nastopajočih pa izvemo bolj proti koncu. Čez dva tedna pa Battovci začnejo s prenovo velike linije. Le kaj si bodo izmislili letos?!

Hop po vstopnice na shop.battcrew.com, pa še naokoli malo poglej za majice, hoodije, nogavice …

Preberi še

Pol leta do Flat Out Days 2021!
BikeBro podcast: Jan Perše

Sledite nam