27. aprila 2017

Reč, ki je sicer brezplačna, a silno omejena. Registracija za brezplačno furanje v parku, vodenje, koncerte … med 25. in 28. majem. Samo eno svojo sličico iz Kranjske Gore rabiš.

Bike park Kranjska Gora, partner pri izvedbi bližajočega se festivala Trail Days, ki bo v Kranjski Gori potekal od 25. do 28. maja, nam je priskrbel pet silno iskanih mest za udeležbo.

Nemški prireditelji v Kranjski Gori pričakujejo kakšnih 2000 obiskovalcev. Prijave občasno odprejo na spletni strani www.trail-days.com, a je takrat silno težko ujeti mesto. Zato so mesta dragocena, četudi brezplačna.

Da, prijava ne stane nič, omogoča pa brezplačno uporabo parka, testiranje koles in opreme, ture z Evocovimi vodiči, vstop na koncerte … Proti plačilu je za udeležence na voljo hrana, pijača, prevozi in še kaj.

Mimo uradne prijave si mesto lahko prislužiš le na mtb.si! Kaj moraš storiti?

Na naši facebook strani www.facebook.com/mtbsi najdi objavo o tejle nagradni igri in v komentar do vključno 4. maja nalepi svojo kolesarsko fotografijo iz Kranjske Gore. Ni treba, da si na njej, samo ne je ravno pobrat s spleta. Bo šlo? Med “pravilne” objave (na katerih je vidno, da so od tam oziroma z bližnjih poti, pa da niso ukradene) izžrebamo pet mest na Trail Days.

Hannah Barnes vabi


#destinationtrail

Preberi še
V Kranjski Gori se pripravljajo na 2000 obiskovalcev festivala
Konec maja festival v Kranjski Gori – Trail Days

Sledite nam