5. februarja 2011

Novosti v najuspešnejši slovenski ekipi v spustu MTB Trbovlje/Specialized smo že preleteli v decembrskem pisanju o prestopih na DH sceni. Tokrat še v videu.

Novosti v najuspešnejši slovenski ekipi v spustu MTB Trbovlje/Specialized smo že preleteli v decembrskem pisanju o prestopih na DH sceni. Okrepili se bodo z mladinci (Jan Cimperman U17 in Nejc Kastelic U19) in enim članom (Jan Cimperman – Snikers). Vrača se originalni član Žiga Živoder – Pingo, dvojnik Nathana Rennieja.

Tokrat smo del ekipe ujeli na kolesarjenju na Primorskem skupaj s spustaško druščino in pred mikrofon povabili vodjo ekipe in tekmovalca v veteranski kategoriji masters Sebastjana Zmrzljaka ter članska tekmovalca Mateja Drnovška in Andraža Jeršina.

Drč se je lani uspešno vrnil po (prometni) poškodbi v sezoni 2009 in lani po zmagi na testni dirki nad Trbovljami še dvakrat stopil na vrh stopničk v slovenskem pokalu ter bil v skupni razvrstitvi drugi za Nejcem Rutarjem.

Peri (Andraž) se je sestavil po lanski poškodbi rame in stari poškodbi kolena in bo letos spet član udarne trojice Drč-Peri-Cec.

Kje pa je trikratni državni prvak Jan Cestnik – Cec? Bojda ni goreč pristaš kolesarjenja navkreber in se na sezono pripravlja na druge načine, pa še brez primernega kolesa je za ture, kakršno si je DH druščina privoščila v zaledju naše obale.

Novih koles za spust fantje (in dekle Rebeka Barlič) še nimajo in jih ne bodo imeli še skoraj dva meseca. Prišla naj bi ravno pravi čas za njihovo domačo preizkušnjo.

Uvodni preizkušnji slovenske DH sezone 9. aprila pod Javorjem nad Trbovljami pa se ne bo reklo Monster test event ampak Specialized test event.



mtbtrbovlje.net

Sledite nam