24. februarja 2016

Slovenska prvakinja v spustu in 4krosu Monika Hrastnik, trikratni prvak v spustu Miran Vauh ter Vid Kovač, vsi člani Črnega trna, letos na Giantovem karbonu.

Hitra trojica v spustu, člani ajdovskega kolesarskega kluba Črn trn Monika Hrastnik, Miran Vauh in Vid Kovač, bodo v sezoni 2016 nastopali na kolesih Giant Glory Advanced 0. Tako ponosno objavljata Giant Slovenija in trgovine Freestyle.

Leponjivčanka in Velenjčana bodo z novimi karbonskimi kolesi nastopali na dirkah slovenskega pokala, evropske serije iXS in na evropskih dirkah svetovnega pokala.

Za slovensko sceno je to prestop na najvišji ravni: Mona je aktualna državna prvakinja v spustu in 4krosu, lani je bila tudi 4. na EP v spustu in 4. na SP v 4krosu; Miri je trikratni državni prvak v spustu ter zmagovalec evropskega pokala; Vid pa je stalnica prve deseterice slovenskega pokala v spustu.

Mono na kolesu Liv, Giantove znamke za kolesarke, letos čaka še kakšna dirka v 4krosu, gotovo tudi svetovno prvenstvo v tej disciplini, kjer je bila lani četrta. Vid bo na Reignu nastopil tudi na izbranih dirkah serije SloEnduro.

Okvirji kolesa Giant Glory Advanced 0 so še na poti in bodo nared do prve “domače” dirke na Lošinju. Tekmovalci jih bodo opremili s svojimi komponentami. Mono in Mirija podpira še uvoznik B-23 z znamkama Funn (komponente) in EtheN (očala).

Takole je trojica povedala o svojih načrtih in novem sodelovanju
 
Miri: “V prihajajoči sezoni si želim samo to, da bi ostal brez poškodb. Ampak v tem športu mi tega ne more nihče zagotoviti, kaj šele sam. V lanski sezoni sem se čez zimo dobro pripravil in tudi letošnjo zimo bom nadaljeval z enakim programom kot doslej, vse ostalo pride samo od sebe. Ob novi znamki okvirja bo to še dodatni plus za doseganje nepozabnih podvigov. Tako da včasih ni le sončni dan, ki je uspešen.”
 
Mona: “Ker sem v lanski sezoni dosegla kar nekaj dobrih rezultatov, so se za letošnje leto odprle poti za sodelovanje z različnimi znamkami, med drugimi z Giantom. Sezona se hitro bliža, zato komaj čakam, da bom lahko preizkusila Giant okvir in z njim kar se da dobro in brez poškodb odpeljala sezono.”
 
Vid: “Zelo sem vesel Giantove podpore. Do zdaj še nisem imel priložnost voziti na takšnem materialu, zato verjetno ni potrebno omenjati, kako se veselim sezone. Komaj čakam na novo kolo, tekme in uživanje na progah.”

www.freestyle.si
www.giant-bicycles.com

 

Sledite nam