Anthony Bilić, Ivan Peruško
6. februarja 2021

Tekmovalca v olimpijskem krosu Ivan Peruško in Anthony Bilić sta se pridružila italijanski ekipi in dopolnila mednarodno zasedbo.

Po daljšem premoru imajo naši južni sosedje zopet tekmovalce v ekipi UCI. Anthony Bilić (U23) in Ivan Peruško (mladinci) sta v letošnji sezoni postala člana italijanske ekipe Four Es International Project.

Four Es International Project

Gre za italijansko ekipo, ki bo vozila na kolesih znamke Orbea. Ostali večji pokrovitelji so: Selle San Marco, Sram, Formula, ODI, FSA, Reef, PTN … Projekt, ki je v prvi vrsti namenjen mladim tekmovalcem v olimpijskem krosu, se je začel pred nekaj leti po evropskem mladinskem prvenstvu v avstrijskem Gradcu.

Nato se je formirala manjša ekipa, ki se je za sezono 2021 nekoliko razširila in medse sprejela tekmovalce iz Italije, Danske, Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Športni direktor ekipe je Italijan Alessandro Arabia.

Kaj sta povedala mlada obetavna Hrvata, tudi stara znanca dirk Zimske lige Istre in Kvarnerja ter nekaterih večjih hrvaških in slovenskih prireditev, si preberi v novici na mtb.hr: Anthony Bilić i Ivan Peruško u 2021. voze za talijansku UCI MTB ekipu.

Ekipo najdeš na facebooku: @fouresbike in na Instagramu: @fouresracingteam.

Naslovno fotografijo smo si sposodili pri mtb.hr.

Preberi še

Prestopi 2021: Novi obrazi pri Specializedu, Prevotova uradno pri Absolute Absalon

Sledite nam