Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
18. julija 2019

Tako kot vsako leto tudi za naslednjo, 6. izvedbo prireditelji ponujajo najrazličnejše možnosti nastanitev, tudi na 43 metrov dolgi jahti.

Si se že prijavil na Mitas 4 Islands 2020, ki bo med 21. in 25. aprilom? Če ne, klikni na 4islands.hr. Drugače pa, kot vsako leto, organizator poskrbi za nastanitve. Tako na kot ob morju, če se seveda odločiš za kakšno izmed ponujenih.

Na morju

Tokrat lahko izbiraš med štirimi barkami oziroma jahtami.

Aquamarin je 43 metrov dolga jahta, zgrajena leta 2017, ki ima 200 kvadratnih metrov veliko palubo in 19 dvojnih luksuznih kabin ter nudi 6x zajtrk in večerjo s štirimi hodi, pijačo dobrodošlice, enkrat “kapitanovo” večerjo z glasbo v živo, desgustacijo vina in olivnega olja, klimatiziran dnevni prostror in džakuzi ter prost dostop do interneta.

Amalia meri v dolžino 36,7 in so jo splovili leta 2012. Ima 180 kvadratnih metrov veliko odprto palubo in 45 kvadratnih metrov pokrite palube. Ima 18 kabin, ki sprejmejo po dva gosta nudi pa podobno kot Aquamarin, le da brez glasbe v živo in z dodatno ponudbo kave in čaja preko celega dne.

Morena je dolga 29 metrov in zgrajena leta 2008. Sprejme 32 oseb, ki so nameščene v 16 kabinah. Ponudba na Moreni pa skoraj enaka tisti na Amalii.

– Kot zadnja v vrsti Dalmatinka, najstarejša in najbolj pristna lesena barka v ponudbi, zgrajena leta 1968 in prenovljena leta 2006. V dolžino meri 23 metrov, sprejme pa med 20 in 27 gostoi. Na palubi je 53 kvadratnih metrov prostora, ponudba pa podobna kot pri večjih dveh, le da brez “kapitanove” večerje.

Cene, podrobnejši opis in rezervacije najdeš na tem mestu

Ob morju

Hotelske nastanitve v Baški, na Rabu in Lošinju. V Baški v hotelu Corinthia, na Rabu v hotelu Lopar, na Lošinju pa v hotelih Aurora in Vespera. Ponudba velja za Krk med 20. in 23. aprilom, Rab med 23. in 24. aprilom ter Lošinj med 24. in 26. aprilom. Povsod so na voljo storitve v obliki zajtrka in večerje, klimatizirane dvoposteljne sobe, prost dostop do interneta, hoteli so tri, oziroma štiri-zvezdični.

Ponudbo za hotelsko nastanitev najdeš na tem mestu

Posebna ponudba – na jahti s Tomijem

Za naslednjo dirko se lahko odločiš celotne 4 otoke prekrižariti v družbi Orbeinega Tomija Misserja, gorskokolesarske legende in lani v dvojcu z Danielom Ruanom zmagovalca med masterji. Za posebno doživetje na luksuzni jahti bo prostora za 15 ekip oziroma 30 ljudi. Če te zanima in bi bil rad del legendarnega križarjenja po Kvarnerju, kontaktiraj kar Tomijevo ekipo.

Foto organizator

Preberi še
Odprte prijave za Mitas 4 Islands 2020
Mitas 4 Islands z ekipo Orbea Factory

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam