Mednarodne dirkaške, Fort William
25. maja 2022

Wyn Masters pokramlja z druščino, vrhunci druge dirke svetovnega pokala v spustu, tatovi koles na Škotskem, močan XCO v Španiji, začetek serije Pro Tour v 4krosu.

Wyn TV

Wyn Masters po dirki izpraša zvezdnike spusta. Pa še zastonj pivo dobi.

Vrhunci moške in ženske dirke

Takole so veliko dirko v Škotskem višavju komentirali Rob Warner, Tracey Hannah in Claudio Caluori.

Tatovi koles tudi v Fort Williamu

Ekipi Union so po prvem dnevu treningov iz zavarovanega prostora tatovi odtujili sedem koles znamke Santa Cruz, od tega štiri tekmovalne V10. Na pomoč so jim priskočili na pri ekipi Santa Cruz Syndicate ter jim omogočili nastop v kvalifikacijah. Novica na pinkbike.com, ekipi, ki skrbi za razvoj mladih talentov, pa lahko slediš na Instagramu: @join.the.union.

Superprestigio MTB

Dirka v olimpijskem krosu v španskem Alicanteju je bila sicer kategorije C2, a je vseeno privabila kar nekaj imen svetovnega pokala. V moški kategoriji je zmago zabeležil David Valero Serrano, pri ženskah je slavila vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Rebecca McConnell. Vrstni redi na mtbdata.com.

4x Pro Tour

Kot spremljevalna preizkušnja svetovnega pokala v spustu je bila prva dirka serije Pro Tour v 4krosu. Na startu vsi najboljši 4krosisti, tudi aktualna svetovna prvaka, Čeha Tomaš Slavik in Michaela Hajkova. V velikem finalu je dvoboj Slavikov dobil češki Tomaš, avstrijski Hannes je bil drugi, tretje mesto je osvojil Jono Jones. Pri ženskah brez presenečenj, prvo mesto je pripadlo svetovni prvakinji Hajkovi. Vse informacije najdeš na uradnem facebook profilu 4x Pro Tour.

Naslovna fotografija Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

Preberi še

Mednarodne dirkaške

Sledite nam