Andora, Loris Vergier
18. julija 2022

Video utrinki iz Andore, 4kros Pro Tour na Češkem in Bale – Valle na Hrvaškem.

Bale – Valle

V Istri se je pretekli vikend odvil tradicionalni Bale – Valle MTB maraton. Tokrat v sedmi izvedbi. Absolutno je slavil Hrvat Martin Legović pred Luko Grubišićem in Italijanom Lorisom Tomatom. Vsi rezultati so na voljo na my.raceresult.com. Gregor Sikošek o dogajanju na svojem kanalu facebook.

Andora: Po dirki spusta z Wyn TV

Brez Wyna Mastersa in izjav spustašev ne gre. V Andori so bili po peti dirki spusta za svetovni pokal prav prešerno razpoloženi.

Andora: Zmagovalni vožnji Vali in Lorisa

Finale spusta sta zaznamovala Trekova dirkača. Sicer iz različnih ekip, a vseeno na enakih kolesih. Vali Höll z ekipo RockShox Trek Race Team, Loris pa z ekipo Trek Factory Racing DH.

Andora: Vrhunci kratkega krosa

Na visoki nadmorski višini je zrak redkejši. Ampak predstavi Mathiasa Flückigerja in Alessandre Keller gresta v zgodovino. Oba pa sta plačala svoj davek pred nedeljsko preikušnjo. Mathias je zbolel, Alessandra pa je po odličnem začetku dirke na koncu osvojila osmo mesto.

Andora: Padec Amauryja

Amaury Pierron je na jutranjem treningu pred finalom grdo padel. Kljub spektakularnem padcu, ko je s svojim telesom skoraj “podrl” drevo, je v finalni vožnji dosegel 13. čas in z lahkoto zadržal vodstvo v skupnem seštevku.

Andora: Francoski komentator v deliriju

Takole je finalno vožnjo Lorisa Vergierja komentiral francoski “spiker”. Modela je skoraj kap.

Rodeo Finna Ilesa

Morda najboljša vožnja kanadskega prvaka v tej sezoni, pa čeprav je bil letos uvrščen že višje. Prototipni Specialized mu izgleda ustreza! Rodeo by @finniles.

4X Pro Tour

Bike Park Jablonec (JBC) in 4X Revelations 2022. Najbolj spektakularno prizorišče dirk serije 4X Pro Tour in celoten posnetek sobotne dirke. Toliko gledalcev in predvsem glasnih navijačev si želi vsak organizator! Več informacij na uradne FB profilu 4X ProTour.

Ena za zabavo

Vseh pet na moških stopničkah v Andori je imelo brkati imidž. Loris Vergier, mož z naslovnice, je brke “gojil” od Lurda dalje.

Foto Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

Preberi še

Mednarodne dirkaške

Sledite nam