Scott-Sram mtb Racing, Nino Schurter
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
24. decembra 2021

Najuspešnejša ekipa vseh časov na kolesih Scott, Britanec nič več za Orange, Britanka brez Ibisa, Norvežanka pa je zaključila z Athertoni.

Scott-SRAM mtb Racing

Vodja ekipe Scott-SRAM mtb Racing Thomas Frischknecht razmišlja o tekmovalni sezoni 2021 in poda vpogled v najuspešnejšo gorskokolesarsko ekipo vseh časov. Letos mineva 20 let od ustanovitve ekipe, ki se je v začetku imenovala Swisspower MTB Team, od vsega začetka pa je bila povezana s proizvajalcem koles Scott. @scottmtbracing

V ekipi Scott-Sram mtb Racing so se kalila najbolj znana imena olimpijskega krosa, v dveh desetletjih pa so dosegli naslednje rezultate:

  • Štiri olimpijske medalje, od tega dve zlati
  • Sedemnajst naslovov svetovnih prvakov
  • Osem naslovov skupnih zmagovalcev svetovnega pokala
  • Petdeset zmag za svetovni pokal
  • Osemintrideset naslovov državnih prvakov

Joe Barnes

Po treh letih je konec ljubezni med Joejem Barnesom in kultnim britanskim proizvajalcem koles. Za uspešno sodelovanje se jim je zahvalil s sentimentalnim videom. @top_chief

Mille Johnset

Mille na četrtem mestu letos v Les Getsu. V družbi Myriam Nicole, Tahnee Seagrave, Camille Ballanche in Monike Hrastnik. Foto Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool.

Pri Atherton Racing so naznanili, da se po osmih letih sodelovanja razhajajo z Norvežanko Mille Johnset. Mille je šla pri Athertonih skozi vsa učna obdobja, od perpektivne mladinke, ki jo je Rachel Atherton opazila na dirki v Hafjellu, vse do elitne tekmovalke, ki se lahko kosa z najhitrejšimi dekleti v spustu. @millejohnset

Bex Baraona

Štiri leta sodelovanja, zmaga na dirki svetovne serije EWS, par stopničk, naslov britanske prvakinje v enduru in še nekaj odmevnih uvrstitev. Bex Baraona in proizvajalec koles Ibis konec leta zaključujeta uspešno zgodbo. Za koga bo v naslednjih sezonah vozila Britanka, še ni znano. Spremljaj jo na: @bex_baraona.

Nino Schurter Scott-SRAM mtb Racing na skoraj domači progi v švicarskem Lenzerheideju. Foto Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool.

Prejšnje

Mednarodne dirkaške

Furam zase
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam