25. februarja 2020

Zmagovalci serije bodo poleg laskavega naslova najhitrejših gorskokolesarskih maratoncev domov odšli tudi z bogatimi finančnimi nagradami.

Zmagovalci serije Husqvarna Adria Bike so lani poleg laskavega naslova najhitrejših gorskokolesarskih maratoncev domov odšli z bogatimi finančnimi nagradami. Letos ne bo nič drugače.

Od štirih dirk serije bodo za skupni naslov štele najboljše tri uvrstitve vsakega kolesarja. To omogoča širšemu krogu tekmovalcev, da se potegujejo za skupno zmago. Letos bodo organizatorji namenili najvišji nagradni sklad rekreativnih gorskokolesarskih prireditev na Hrvaškem. Ta bo znašal kar 81.000 hrvaških kun (10.800 evrov)!

Denarne nagrade bodo podelili v štirih kategorijah (moški, ženske, master in grand master). Nagrade za prvo, drugo in tretje mesto bodo izplačali v gotovini, za četrto in peto pa z vrednostnim bonom Adria Bike.

Zmagovalke in zmagovalci serije z letnico 2020 v kategorijah moški, ženske in master bodo domov odšli bogatejši vsak za 10.000, zmagovalec najstarejše kategorije grand master pa za 7.000 kun. Na posamičnih dirkah bodo zmagovalci prejeli medalje in šampanjec.

Pravilnik točkovanja najdeš na tem mestu

Lanski zmagovalci serije po kategorijah

Naslovna fotografija organizator

Preberi še
Otvoritveni vikend serije Husqvarna Adria Bike
Serija Husqvarna Adria Bike 2020: Prizorišča
Serija Husqvarna Adria Bike 2020: Predprijave so odprte!

Sledite nam