10. oktobra 2012

Nova smer brezplačne spletne revije. Enduro je prihodnost gorskega kolesarstva, pravijo. 77 strani enduro filozofije v PDF ali spletnem listanju.

mtb.si je sodeloval pri razpečevanju (za mlajše generacije: dilanju) prvih treh številk mednarodne spletne revije Mag41, v angleškem jeziku, a nemškega izvora. S četrto številko revija malce spreminja smer. A ne bistveno, saj je bil enduro slog že doslej rdeča nit njihovih zgodb. Mag41 je odslej Enduro Mountainbike Magazin!

Takole so napisali v uvodniku
Prihodnost gorskega kolesarstva: kot šport in tekmovalna disciplina je enduro najnovejša oblika gorskega kolesarstva. Razen če seveda predstavlja izvirno zamisel furanja – kaos na dveh kolesih in zabavo s prijatelji, vse na lasten pogon. Enduro združuje številne zgodbe in širino celega športa, s filozofijo, oblikovanjem in lepoto pa lahko seže tudi izven njega. Izvirnost, estetika in odprtost označujejo naš pristop do naše ljubezni in do njegovega literarnega izraza: to je Enduro Mountainbike Magazine. Uživajte v branju, učenju in odkrivanju!

Zgodbe iz prve številke Enduro Mountainbike Magazine:
– italijanska ekipa Lifecycle
– testa Rocky Mountain Altitude 650B in Canyon Strive ESX 9.0 LTD
– revolucija SRAM XX1
– dirka Superenduro Sauze d’Oulx
– esej 8 misli o enduru
– UMF in Merida
– intervju s Canyonovim razvojnikom Lutzom Schefferjem
– ekipa Cube Action Team

77 strani. Listaj spodaj ali si prenesi PDF

enduro-mtb.com

Sledite nam