Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
3. januarja 2017

Po petnajstih letih se logaška trgovina seli na novo lokacijo, Fox servis ostaja na stari, matično podjetje pa se posveča distribuciji.

Podjetje Vizija sport d.o.o. po petnajstih letih delovanja seli trgovino Cult iz Logatca na Lavrico. Vsa ponudba logaške trgovine bo odslej v trgovini Cult Lavrica.

Trgovino nedaleč stran iz Ljubljane najbrž že poznate, tisti, ki je ne, kliknite na zemljevid ali obiščite spletno stran www.proadventure.si.

Vizija sport

Razlog za tak korak je želja po popolni usmeritvi podjetja v distribucijo znanih blagovnih znamk FOX (vzmetenje), Camelbak (hidracija), Vittoria (plašči), RSP (maziva), WTB (sedeži, plašči in obroči). Poleg vseh naštetih znamk Vizija sport d.o.o. postaja agent za program kolesarskih komponent Winora Group.

Fox

Generalni servisni center vzmetenja FOX ostaja v Logatcu. Še vedno na stari lokaciji – na Tržaški cesti 77. Delovni čas servisa je od ponedeljka do petka med osmo in šestnajsto uro, zimski delovni čas je uro krajši – do 15. ure. Stranke lahko svoje izdelke na servis pošiljajo tudi po pošti.


S 1. januarjem je svoja vrata zaprla trgovina Cult. Na istem naslovu ostaja generalni servis za vzmetenje FOX. Foto Cult facebook

Stik s strankami

Še vedno preko spletne trgovine www.cult-trgovina.si, na kateri Cultovci ohranjajo pester izbor kolesarskih komponent in celoten distribucijski program z vsemi zgoraj naštetimi znamkami.

Krpan

V podjetju bodo še naprej razvijali lasten program transportnih koles, ki jih uporablja že 7 nacionalnih pošt v Evropi in številna podjetja doma in v tujini. Krpan velja za zanesljivo, varčno in trpežno transportno kolo. Skupaj z velenjskim MIC-om je nastala tudi prva rešitev avtomatiziranega sistema izposoje koles. Sistem se že uporablja v Velenju, Šoštanju in Ravnah na Koroškem. Glede na dober sprejem in odličnimi odzivi uporabnikov, se vsi kazalci usmerjajo na nadaljnje trženje in razvoj tovrstnega sistema.

Na naslovni fotografiji trgovina Cult Lavrica, foto Robert Ciglar

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam