Energija bikes
Freestyle Giant Wheelbase Trgovina Ride Koloset
14. septembra 2016

Prihodnji teden v sklopu Tedna mobilnosti kar dve uradni otvoritvi.

Obkroži dva datuma in potrdi udeležbo na dveh otvoritvah v prestolnici. Uradno se odpirata KoloPark v Šiški in drugi del kolesarskega parka v Podutiku.

Teva Rajd Bike Party

V torek 20. septembra se odpira še drugi del parka v Ljubljani. To je tisti del s flow linijami. Začne se ob 13. uri in 30 minut. Brez župana in predstavnikov MOL ne bo šlo in ob 14. uri bo v njihovi družbi park tudi uradno odprt.

Nato sledi delavnica z Žigo Pandurjem, pa izlet po Klobuku z Žanom Jurco, za osnove obvladovanja kolesa bo skrbel Miha Jakopič, če pa želiš biti na kakšni fotografiji, bo nekje ob progi fotograf Klemen Humar. Pa še kaj se bo našlo.

KoloPark Šiška

V sredo 21. septembra v okviru Tedna mobilnosti uradno odprejo KoloPark. Gre za novi pumptrack pri parku Tivoli. Pričetek otvoritve je naravnan na točno opoldne, uradna otvoritev v družbi župana bo ob 13. uri. Med 14. in 18. uro bodo potekala tekmovanja, vmes pa še delavnica z učiteljem kolesarstva. Pestro bo, ni kaj!

Dodatne informacije

Vse informacije o obeh dogodkih najdeš na Rajdovi spletni strani. Prav tako sta dogodka že objavljena na družbenem omrežju facebook. KoloPark najdeš tukaj, Teva Rajd Bike Party pa tukaj.

Freestyle zaposli
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam