15. avgusta 2018

Med 13. in 16. septembrom se lahko udeležiš gorskokolesarkega kampa z avstrijskim profesionalnim gorskim kolesarjem ter se pripraviš na prihajajočo dirko Valamar Terra Magica.

Septembra bo v Rabcu potekala legendarna gorskokolesarska dirka Valamar Terra Magica in v sklopu dirke, Valamar vabi na gorskokolesarski kamp, ki bo potekal med 13. in 16. septembrom.

Bliža se zadnji del gorskokolesarske sezone, ki bo zaznamovan s svetovnimi prvenstvi. A tudi za rekreativne tekmovalce je ta del zelo pomemben, saj je koledar poln znanih in uveljavljenih gorskokolesarskih maratonov, ki razveselijo dušo in telo.

Valamar in Rabac

Samega Rabca ni potrebno posebej predstavljati. Kraj na vzhodni istrski obali z dolgo zgodovino gorskega kolesarstva je dom ne samo dirk temveč tudi velike in zanimive gorskokolesarske skupnosti.

In tu ti Valamar ponuja poleg uveljavljene in priljubljene dirke Terra Magica ponuja tudi kamp z avstrijskim tekmovalcem visokega nivoja in poznavalcem tega dela Istre Matthiasom Grickom. Z njim boš na Valamarjevem območju hotelov in v Bike centru Rabac spoznal novo urejene steze kolesarskega parka in bližnje okolice, pa tudi samo traso maratona.

Matthias te bo na gorskokolesarsko dirko pripravil četrti dan kampa. Šel boš skozi progo in dobil nasvete, kako na dirko pripraviti telo in kolo. Sodelovanje na dirki ni obvezno. Če se ne odločiš za dirkaški izziv, boš imel trening tudi v nedeljo.

Paket vključuje:

Spremstvo in vodstvo profesionalnega tekmovalca v olimpijskem krosu Matthiasa Gricka, tekmovalca avstrijske ekipe KTM Factory.
prvi dan – trening tehnike in veščin pod vodstvom
drugi in tretji dan – pregled proge dirke Terra Magica
četrti dan – možnost sodelovanja na Valamar Terra Magica, dirki kategorije UCI C3 (posebna cena za udeležence kampa)
vsak dan – skupinska gimnastika in raztezanje, ena večerna ura z Anjo Isajlović (profesionalno športno fizioterapevtke avstrijske gorskokolesarske reprezentance – nasveti za okrevanje in preprečevanje poškodb), trening nasveti profesionalnega kolesarja
– testiranje novih modelov koles znamke KTM
– vsak dan storitev pranja športnih oblačil
– polpenzion vključuje bogat zajtrk in večerjo

Informacije in prijave na valamar.com/si 

Sledite nam