18. maja 2016

Predstavitev ljubljanskega parka, ki prireja tečaje, delavnice in dirt jam. MTB delavnica s Primožem Tankom že to soboto.

Najprej za tiste, ki jih še ne poznate – park Kilaskute je bike park ob Ižanski cesti v Ljubljani, malo preden se ta vzdigne čez obvoznico. Park deluje od leta 2010. Namen parka je zagotoviti prostor za brazplačno rekreacijo in druženje otrok ter promovirati gorsko kolesarstvo in druge športov. Zato je samostojna uporaba parka brezplačna.

V parku organizirajo tudi različne dejavnosti in dogodke. S tečaji in ostalimi aktivnostmi želijo zagotoviti kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa za otroke različnih starosti. Približati jim želijo športe, kot so gorsko kolesarstvo, akrobatika ter druge podobne, v katere otroci niso vsakodnevno vključeni.

Za sezono 2016 načrtujejo veliko aktivnosti in delavnic, namenjenih tako odraslim kot otrokom. Zunanji otroški športni programi potekajo vsak četrtek med 17. in 18. uro (začetna skupina, usmerjena v splošno gibalno aktivnost, spoznavanje z različnimi športi; nadaljevalna skupina – tehnika vožnje in skoki na progi, akrobatika). Prav tako že sprejemajo prijave za aktivno poletno počitniško varstvo.


Lanski dirt jam, foto Aljaž Munda

Koledar načrtovanih dogodkov v 2016
21. 5. – MTB delavnica s Primožem Tankom
11. 6. – Kilaskute dirt jam
18. 6. – BMX delavnica z Janijem Fučko
10. 9. – MTB delavnica za dekleta/ženske s Špelo Horvat

Letos načrtujejo tudi obiske bike in skate parkov izven Ljubljane ter v tujini.

www.kilaskute.si
www.facebook.com/kilaskute.crew


Igra in šport v parku

Sledite nam