20. aprila 2020

Jaka Remec je dal izčrpen intervju za spletni portal, ki združuje ekstremne športe. Temeljito ga je izprašal Grega Stopar.

Jaka Remec ni samo gost mtb.si in ostalih portalov. Tokrat so ga pošteno izprašali kar pri Red Bullu. Izčrpen intervju, tudi o stvareh, ki jih še ne veš, pa o učenju trikov, nadaljevanju letošnje “mrtve” sezone, pa o vzponih in padcih, takšnih in drugačnih in seveda o novonastajajočemu parku.

Jako je za Red Bull izprašal Grega Stopar:

Jaka, za začetek nam povej kako v teh dneh treniraš in ali je kolo v mirovanju?
Na kolesu ne preživim veliko časa, treninga v telovadnici pa nisem zanemaril. Skupaj s trenerjem delava predvsem na kondiciji. Poleg tega so mi v Kolesarskem društvu Rajd posodili še trenažer in lahko zdaj gonim še na njem. Občasno se zapeljem tudi s svojim BMX-om, predvsem pa se v tem trenutku posvečam vizualizaciji mojih trikov ter kondiciji. Komaj čakam, da bo tega konec, da grem lahko spet normalno skakati.

V tujini, kjer je freestyle scena večja, te verjetno pozna več ljudi kot v Sloveniji. Zato se nam na kratko predstavi in povej nekaj besed o sebi.
Star sem 15 let in ukvarjam se z ekstremnim športom BMX freeestyle. Večino treningov opravim v tujini, rad potujem in kontrolirano raziskujem meje na kolesu.

Preostanek pogovora si lahko prebereš na redbull.si.

Jaka na Instagramu: @jakaremec.

Fotografiji Aleksander Remec

Preberi še
Jaka in Josh: Zgodba o prihodnosti
Jaka Remec zmagal v Montpellierju

Sledite nam