Freestyle zaposluje 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
17. maja 2016

Izbor fotografij Klemna Humarja z nedeljskega spusta državnega prvenstva ter pokala v Kranjski Gori.

Spodaj je še izbor fotografij Klemna Humarja z nedeljskega spusta državnega prvenstva ter pokala v Kranjski Gori.

Pa še izjavici obeh članskih prvakov

Zarja Černilogar: “Zmage nisem pričakovala, zato je ta še toliko slajša. Moram povedati, da sem zadovoljna z današnjim dirkanjem. Naredila sem nekaj napak, vendar sem se uspela vedno rešiti. To je že moj peti naslov državne prvakinje in čisto vsak ima posebno mesto v mojem srcu. Zdaj grem nazaj do zdravnikov, da bomo ugotovili, kaj točno je narobe z mojim zapestjem in določili naslednje korake.”

Jure Žabjek: “Ne bo mi uspelo – to sem si mislil ob prečkanju ciljne črte. Naredil sem nekaj večjih napak, vendar so jih očitno tudi vsi ostali in moj čas je bil dovolj hiter. Pred dirko sem se počutil zelo hitrega, v Kranjsko Goro sem šel branit naslov. Razmere so bile povsem drugačne kot teden dni nazaj na istem terenu, proga je bila počasnejša. Zelo težko je bilo oceniti, kako zelo lahko spustiš, toda očitno sem našel pravo ravnovesje. Ko sem osvojil prvi naslov, je bilo super, tudi njegovo branjenje je bilo super.”

Preberi še
Zarja petič, Jure drugič
DH Vitranc R-A-W

Na uvodni fotografiji je najmlajši prvak Marko Niemiz, drugo leto zapored najhitrejši pri U15. Vse fotografije Klemen Humar

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam