19. novembra 2011

Za nedeljsko drugo ciklokros srečanje pri Kranju predprijavljenih skoraj 120 kolesarjev. Ob dirkališču v Stražišču in s časi v živo v tej novici od 12. ure dalje.

Po uspešni premieri ciklokrosa pred tednom dni v Tunjicah pri Kamniku se “divja serija” v tej obujeni disciplini nadaljuje to nedeljo, 20. novembra, v Stražišču pri Kranju. Sodeč po kar 117 predprijavljenih kolesarjih (vedno je nekaj takšnih, ki radi počakajo, kako bo videti premiera …) bo tokrat konkurenca še številčnejša. Med prijavljenimi so vsi z vrha prve dirke razen drugouvrščenega članske dirke Urbana Ferenčaka. Dodatna atrakcija bo Liquigasov Kristijan Koren, prihajata še gorska kolesarja Lenart Noč in Boštjan Hribovšek.

Štart mladincev in žensk bo ob 12. uri, članov in amaterjev (z veterani vred) ob 13. uri, mlajši od 15 let pa se bodo na prilagojeni progi pomerili od 14.30 dalje.

Tokratni gostitelji iz KK Sava Kranj napovedujejo še kakšno veliko ime, predvsem pa z nekoliko hitrejšo traso še bolj napete boje.

Na uvodni fotografiji zmagovalec prve dirke Luka Mezgec, ki bo v nedeljo na domačem terenu branil zmago na drugačni progi in tudi pred kakšnim novim tekmecem. Brez (na cx kolesih grdih) mtb številk bi v Tunjicah težje tako gladko sestavili vrstne rede … Foto calcit-bike.com

Več o prireditvi (razpis, povezava na stran kluba)


Livetiming CX Kranj 2011 omogočajo:

Sledite nam