10. aprila 2019

Ikona gorskokolesarskega spusta se je pridružila andorskemu podjetju z imenom Forestal Bikes. Več o skrivnem projektu pa v prihodnjih mesecih.

Ko se po četrt stoletja tekmovalno upokojiš in še nisi prestar za furanje s kolesom ter imaš poslovno žilico in ideje, potem se pridružiš ekipi strokovnjakov in zanesenjakov. Potem nastane …

CG in Forestal

Cedric Gracia, šovmen in ikona gorskokolesarskega spusta, se je v dirkaškem pokoju in po razhodu z dolgoletnim opremljevalcem, blagovno znamko Santa Cruz, odločil zajadrati po poteh družine Atherton.

Pridružil se je ekipi iz Andore, ki sliši na ime Forestal Bikes. Sodeloval bo pri razvoju nove blagovne znamke koles in svoje znanje ter 25 let dirkaških izkušenj delil z ekipo veteranov kolesarske industrije, inženirjev in moto športa ter celo ljudmi, ki delujejo na področju aeronavtike.

Inovativen pristop projektiranja in razvoja ter izdelava v Evropi. Kakšno bo super kolo izpod rok ekipe, bo znano čez nekaj mesecev.

Do takrat lahko Forestal Bikes spremljaš na instagramu, facebooku in youtubu. Morda kmalu razkrijejo vsaj delček zgodbe, v katero je vpleten vrhunski gorski kolesar. Mi predvidevamo, da gredo v smer e-koles.

Še video, če ti bo kaj bolj jasno, kakšna je zgodba

Sledite nam