22. oktobra 2015

Red Bullova brezplačna DH/frirajd igrica za iOS in Android na voljo od danes. Z Gwinom, Athertoni, Semenukom & Co na 60 progah.

Danes je Red Bull Media House gorskim kolesarjem po vsem svetu brezplačno ponudil igrico na pametne mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android. Igrica Bike Unchained nudi akcijo, ki je mešanica spusta in frirajda, v njej pa na vrsti prizorišč nastopajo največja imena športa. Red Bull Rampage + DH svetovni pokal in še kaj hkrati.

V mokrih, zoprnih dneh, med čakanjem pri zobarju ali na letalo si bomo čas krajšali z bojevanjem proti ekipi Praedor (hej, zakaj se ne bi bodli kar z Monsterjevimi bajkerji?!). Sestavili bomo svojo ekipo, največja imena, kot so Aaron Gwin, Martin Söderström, Brandon Semenuk, Gee in Rachel Atherton ter Andreu Lacondeguy, pa si bomo morali šele prislužiti.

Prog je kar 60, od Whistlerja in Alp do Japonske. Tudi kolesa lahko nadgrajujemo. Furanje je preprosto, z dotikom zaslona, načinov igranja pa je več, na spletu ali brez povezave.

Že opaženo v trgovini Apple Appstore in v trgovini Google Play.

Več na www.redbull.com/bikeunchained

Sledite nam