20. marca 2020

Prestavitev večine aprilskih dirk na stari celini, ameriško prvenstvo, Papendal in ena akcijska.

Manchester in Papendal preložena

Tretja in četrta dirka svetovnega pokala v superkrosu, ki bi morali biti 18. in 19. aprila (Manchester) ter 2. in 3. maja (Papendal), sta preloženi. Novi datumi bodo znani takoj, ko se zdravstvena situacija umiri. Več na uci.org

Kimmann v Papendalu


Tik preden je koronavirus zajel Evropo in ohromil večino držav, se je Niek Kimmann z druščino podil v Papendalu. Preizkušali so progo in seveda novo Niekovo igračko – kamero GoPro.

Zolder in Papendal v kasnejši termin

Po odpovedi prve dirke evropskega pokala v Veroni sledi še preložitev dveh aprilskih dirk. Belgijski Zolder kot druga postaja, kjer bi morali tekmovati med 11. in 13. aprilom, ter nizozemski Papendal, ki bi dirke gostil 25. in 26 aprila, sta preloženi za nedoločen čas. Kot so sporočili iz UEC (Evropska kolesarska zveza), datum četrte dirke evropskega pokala, ki jo bo 9. in 10. maja gostil francoski Sarrians, zaenkrat ostaja nespremenjen.

Connor Fields še četrtič


V Houstonu je potekalo ameriško prvenstvo. Formo je zopet najbolje tempiral Connor Fields in se naslova najboljšega v Združenih državah veselil že četrtič. Dirka v Teksasu je bila tudi generalka pred svetovnim prvenstvom, ki bo potekalo med 26. in 31. majem, če ga seveda ne čaka podobna usoda kot večine dirk na evropskih tleh.

Malo za šalo, malo zares

Ena v slogu Jackieja Chana. BMXarji v filmu nekoliko starejšega datuma.

Sledite nam