BMX Tahitre
Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
10. julija 2020

Ljubljanski KD Rajd v korak s časom, B4X s fotogalerijo uvodne dirke sezone, SP odpovedano, svetovni pokal v ZDA prestavljen, nova startna vrata v Papendalu in video vabilo na prvi dirki evropskega pokala.

BMX Race Ljubljana

Ne samo ena najboljše organiziranih dirk v Sloveniji in širše, tudi prva dirka, ki ima svojo spletno stran. Race Ljubljana ne išči več na spletni strani KD Rajd, najdeš jo na bmxraceljubljana.si. Tam boš našel vse, od preteklih dogodkov do koristnih informacij prihodnjih tekmovanj. Pohvalno!

B4X Šempeter v fotografijah

Bogato fotogalerijo prve dirke letšnjega pokala B4X, ki je bila preteklo soboto v Šempetru pri Gorici, najdeš na strani B4X.si.

Svetovno prvenstvo

Najprej prestavljeno z meseca maja, pred dvema dnevoma pa dokončno odpovedano. Svetovnega prvenstva v disciplini race, ki bi ga letos gostil ameriški Houston, ne bo. Več informacij na uci.org.

V upanju na prvi dirki evropskega pokala

Švicarski reprezentantje so izvedli uspešen trening na BMX progi v Veroni in posneli kratek video, v upanju, da bosta prvi dirki letošnjega evropskega pokala na sporedu 5. in 6. septembra. Video vabilo najdeš na facebook profilu Team BMX Verona.

Verona 2019 in Mak Breznik Falk. Foto Matjaž Jazbar.

Svetovni pokal

Morda je še upanje, da se letošnja sezona vsaj delno izvede. Dirki v ameriškem Rock Hillu so prestavili na 6. in 7. november, v želji, da ju spravijo pod streho in tako za silo zakrpajo manjkajoče dirke letošnjega svetovnega pokala.

Pro Gate

Eden izmed vodilnih izdelovalcev startnih ramp za BMX tekmovanja Pro Gate je postavil nova startna vrata na progi v Papendalu, ki bo naslednje leto gostitelj svetovnega prvenstva. Klik.

Freestyle zaposli
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam