13. septembra 2019

Tokrat video reportaža z DP v Mariboru, poročilo na Lokalne Ajdovščina in finale italijanskega pokala. Ta vikend B4X in Pumpaj Slovenija doma ter svetovni pokal čez lužo. Prihaja še finale Alpe-Adria BMX.

Državno prvenstvo na TV

Lahko zapišemo – v zadnjih letih rekordna udeležba na državnem prvenstvu v disciplini BMX race. V prispevku svoje dodata tudi Simon Stojko Falk in Tilen Frank.

Lokalne Ajdovščina

… in poročilo s sobotnega državnega prvenstva v Mariboru. Klik.

Dvojni vikend spored

V Odrancih pri KK Bula v soboto zadnja dirka B4X pokala Slovenije in druga finalna preizkušnja pokala Pumpaj Slovenija. Vse informacije najdeš na BULA Pumptrack challenge za pokal B4X in Pumpaj Slovenija 2019

Finale Alpe-Adria BMX

Zadnji dirki letošnje sezone regijskega pokala Aple-Adria BMX bosta prihodnji konec tedna v avstrijskem Baierdorfu. Gostitelj lokalni klub Sportunion Rad- und BMX Club Baierdorf.
Vse informacije najdeš na bmx-alpe-adria.eu, dogodek tudi na facebooku.

Zadnji dirki italijanskega pokala

… sta bili pretekli vikend v Veroni. V nedeljo, dan po slovenskem državnem prvenstvu, sta tam nastopila tudi Gaj Gorza in Nik Golob (oba TBP Lenart / Maikun Thrill). Vrstne rede nedeljskih preizkušenj najdeš na circuitoitalianobmx.it.

BMX Supercross v živo

7. in 8. dirka svetovnega pokala BMX bosta potekali 14. in 15. septembra v Rock Hillu v Južni Karolini. Prenosi v živo, tudi predtekmovanja, na 15.ie. ostale informacije najdeš na UCI BMX Supercross.

Naslovna fotografija Matjaž Jazbar

Sledite nam