Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
14. decembra 2016

Na dan neodvisnosti še ena nepodprta dirka. Tokrat v organizaciji kluba Deš Fleš.

Lani prvič organizirana 100-kilometrska preizkušnja po asfaltnih poteh in makadamih slovenskega in italijanskega Krasa bo na sporedu tudi letos. Za organizacijo bo poskrbel Deš Fleš.

Kdaj in kje?

V ponedeljek 26. decembra ob 9. uri na prarkirišču planinske koče na Trstelju. Če ne veš kje točno je, klikni na tole povezavo

Saj veš kako gre?

Stone Lust 100 je, kot že številka v imenu pove, sto kilometrov dolgo nepodprto kolesarsko tekmovanje po asfaltnih in makadamskih poteh. Tekmovanje se odvija po območju slovenskega in italijanskega Krasa. Tekmovalci se po neoznačeni trasi gibljejo s pomočjo navigacijskih naprav ali predpripravljenih zemljevidov. GPS zapis pa na cilju dokaže pristnost vožnje.

Tekmovanje poteka brez spremstva, brez zunanje pomoči in brez vmesnih (okrepnih) postaj. Kdor najhitreje prikolesari v cilj, je zmagovalec. Lansko leto je bil prvi na cilju Lenart Noč pred Matejem Lovšetom.

Kategorije

Kategorija 1: V to kategorijo spadajo ciklokros, endurance, cestna in gravel kolesa, katerih širina pnevmatik ne presega dimenzije 40C. Krmilo mora biti cestno. V tej kategoriji sta še podkategoriji moški in ženske.

Kategorija 2: V to kategorijo spadajo vse vrste gorskih koles in je ravno tako podkategorizirana na moške in ženske.

Zmagovalec v vsaki kategoriji prejme denarno, prvih pet pa praktične nagrade.

Ostale informacije in prijave kmalu na spletni strani desfles.si.

Dogodek in razprava sta že na facebooku

Preberi še:
Stone Lust 100, prvič

 

Furam zase
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam