31. maja 2017

Park sredi pohorskih gozdov sicer brez novih prog, a z novo floto koles, tudi 24-palčnih za nadobudne spustaše, in po lanskih cenah.

Bike park Rogla (znan tudi pod imenom Funpark) je majhen park, vsaj po višinski razliki štirisedežnice Planja, ki je le dobrih 150 metrov, pa zelo panoramska je (beri: počasna). A sedem prog zelo dobro izkoristi teren, tako da je park vreden obiska, še posebno za manj podivjane, pa tudi hitri in drzni bodo našli kaj zase. Priporočamo obisk v poletni vročini, ko je sredi pohorskih gozdov lepo sveže.

Delovanje v 2017

Park odpirajo to soboto, 3. junija. Do konca sezone bo deloval vsak podaljšani konec tedna, od petka do nedelje, od 9. ure do 17.30.

Cene vozovnic

Enake kot lani so:
Ena vožnja – 3 €
2-urna vozovnica – 9 €
4-urna vozonica – 12 €
Celodnevna vozonica – 15 €
5-dnevna vozovnica – 60 €
Sezonska vozovnica – 150 €

Cenik

Novosti

Že znanih sedem, brez načrtovanih novosti. Navajajo skupno dolžino 7500 m.

Najem opreme

Prenovljena ponudba, v Outdoor centru ob zgornji postaji sedežnice Planja na izposojo čaka 24 koles znamk Scott in Bergamont. Poleg teh imajo tudi otroška, 24-palčna polnovzmetena kolesa. Dnevna izposoja kolesa za park stane 27 evrov, paket s celodnevno vozovnico pa 49 evrov.

Nudijo tudi tečaje in vodenje po parku.

Dogodki

SloEndura 4Fun letos na Roglo ne bo, načrtujejo pa (spustaško) tekmovanje za otroke, pa celo eno za e-bajkerje in testiranje koles Scott in Bergamont. Datume objavijo!

www.rogla.eu
www.facebook.com/funparkrogla

Fotografije Andy Lloyd za slovenia.info

Sledite nam