Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
22. avgusta 2014

Avgustovsko–septembrska številka z raznoliko kolesarsko vsebino, nekaj železnega repertoarja, nekaj novotarij, predvsem pa revija za vsakega kolesarskega navdušenca!

Avgustovsko–septembrska številka revije Bike magazin z raznoliko kolesarsko vsebino, nekaj železnega repertoarja, nekaj novotarij, predvsem pa revija za vsakega kolesarskega navdušenca! (3,99 evra)

Hiter “bike check”:

BMX fristajl naslovnica!

Aktualne novice iz kolesarskega sveta, prireditve, novotarije … štiri duplerice hudih fotk …

Tour oziroma DIRKA skozi oči Jake Jaušovca, ali kot pove naslov: “Dirka za drugo mesto”.

Akcija na terenu malo drugače. “Krampturca”, tura, kjer kolesarski navdušenci markacistom pomagajo urejati planinske poti – Boris Matjašec.

Gorsko kolesarstvo skozi čas. Dejan Ogrinec o tem, ali je primerjava gorskokolesarske scene nekoč in danes sploh možna.

Intervju z aktualno evropsko prvakinjo v olimpijskem krosu Tanjo Žakelj. Spraševala jo je Anja Lorenzetti.

Portret legende je zopet pokukal v svet olimpijskega krosa. Tokrat si je to čast prislužil Julien Absalon, dvakratni olimpijski prvak in tekmovalec z največ zmagami v svetovnem pokalu.

Da ne bo vedno le cestno in gorsko kolesarjenje polnilo strani revije. Tokrat tudi nekaj o BMXu – BMX slovar izpod tipkovnice Nejca Puša.

Naslednja pogruntavščina si je v zadnjih nekaj sezonah zagotovo izborila precejšnji delež kolesarske pogače. E-kolesa. Mestna, treking, gorska …  Grega Stopar o kolesarski elektrifikaciji na šestih straneh.

Ker se sejem Eurobike že kar konkretno približuje, je tukaj tudi nekaj novosti za sezono 2015. Specialized, Kona, Trek, Fulcrum, RockShox, Shimano, Scott, DT Swiss, GT …

Še ena železna klasika revije je tematika “spoznaj se s kolesom”. Tokrat spustaški as Žiga Pandur o plaščih za gorsko kolo. Značilnostih, razlikah med njimi, strukturi …

Samo Rauter o kolesarjenju v poletni vročini. No, ker je letos ni, bo članek zagotovo prav prišel naslednje leto ali pa morda že letošnjega oktobra?

Kako postati boljši cestni kolesar? Vse o vožnji v klanec. Položaj, kadenca, prestavna razmerja, oprema, psihološka priprava in še kaj bi se našlo.

Intervju z Avstralko na Franji, oziroma zgodba, ki jo piše kolo iz Oza. Vredno branja!

Posočje – v deželi smaragdnih kolesarskih poti. Peter Zajc o dolini Soče, naravnemu raju in biseru alpskega sveta. Skozi oči kolesarja, seveda!

Predzadnja stran. O Schwinnovem kolesu z imenom Sting-Ray. Ja, za takšno legendo je ena stran odločno premalo!

Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam