B4X
11. septembra 2020

Letos pokal zgolj s štirimi prizorišči, saj so prav danes prireditev v Odrancih dokončno odpovedali. Tako bodo za končni vrstni red šteli vsi rezultati in ne dirka manj, kot je bilo v navadi.

Dirke na enem najboljših slovenskih pumptrack poligonov letos ne bo. Prireditelji v Odrancih so danes odpovedali letošnjo peto preizkušnjo. Tako bodo za pokal B4X štele dirke v Šempetru pri Gorici, Svetem Juriju, Ajdovščini in prihajajoča v Ljubljani.

Tako so Odranci (KK Bula) druga letošnja “žrtev” koronavirusa in vse birokracije, ki pritiče zraven. Prvi so odpoved letos napisali prireditelji v Ravnah pri Šoštanju. Finale bo tako v Ljubljani. V sklopu Ljubljana MTB vikenda in državnega prvenstva v pumptracku.

Koordinator serije Peter Palandačič sporoča, da bodo letos šteli rezultati vseh dirk in ne tako kot je bilo v navadi, da se je tekmovalcu na koncu sezone pri skupnem seštevku odštel najslabši rezultat v sezoni. Tako bodo že v Ljubljani razglasili skupne zmagovalce letošnje sezone.

Trenutno stanje v točkovanju, kjer v posamičnih kategorijah vodijo Aleksandar Gajić (U7), Max Sliško (U9), Jakob Praček (U11), Matej Novak (U13), An Škedelj (U15), Luka Horvat Mohar (U19), Jani Volk (elite), Monika Pavlič (ženske) in Aleš Gomboc (master), najdeš na tem mestu.

Ostale informacije na facebook profilu @B4X Pokal Slovenije.

Preberi še

B4X: Začetek kolesarskega festivala v Ajdovščini in tretja dirka letošnjega pokala
B4X: Veselo v Svetem Juriju
B4X: Šempetrska vročica s skoraj 50 tekmovalci

Sledite nam