9. novembra 2016

Da, revija Bicikel.com je z nami in vami že celo desetletje.

Deset let hitro mine, še posebej ob hitrem napredku kolesarstva in vsega okoli njega. In Bicikel.com praznuje častitljivih deset jeseni! Jubilej, ki ga premore bolj malo športnih revij v naši deželici.

10 let

Včasih vsak mesec, kasneje kot dvomesečnik, vmes še nekaj posebnih edicij, konstantna naklada, pretepanje z oglaševalci, borba na neusmiljenem kolesarskem tržišču, ki je v domačih logih dobro zastopano, a ko ga razdelimo med dva milijona, opazimo, da smo proti ostalim narodom majhni, premajhni. In deset let je ogromno! V tem času se je nabralo kar 73 izdaj.

Boštjan

Boštjanu Svetetu je z ekipo uspelo ravno tisto česar marsikateremu založniku in ustvarjalcu tiskanega medija v našem prostoru ni! Prepričal je oglaševalce, da je revija za slovenski prostor pomembna in prepričal je bralce, da brez revije, pa čeprav v zadnjem času izide le šestkrat na leto, ne zmorejo.

Odličen recept z uigrano ekipo, katere nekateri sodelavci, vključno z Urošem Švigljem in Matejem Zalarjem, so z njim v dobrem in slabem od samega začetka.


Številke govorijo zase.

Kolesarstvo in še enkrat kolesarstvo!

Revija Bicikel je res samo kolesarska, se ne meša z ostalimi športi in se ne pusti motiti nikomur. Zanimivi kolumnisti so ji dali poseben čarSpoštovanje Miroslavu Cvjetičaninu za toliko zanimivih zapisov in pikrih pripomb. Včasih je bila res kakšna kolumna preveč, a smo zmogli prebrati tudi to!

Nasveti pri prehrani vedno pridejo prav in načrtovanja treningov tudi! Skoraj vedno kompetentni pisci na teh področjih. In intervjuji? Sicer bolj ali manj cestno obarvani, a nič zato, če so to intervjuji in zgodbe velikih imen! Tukaj je svoj pečat pustil David Črmelj.

Mlada garda ter pridruženi pisci, ki revijo ustvarjajo naprej naj stremijo proti številki 20! Čeprav vemo, da je borba, ampak, biciklovci, sprejmite še ta izziv!

Čestitke s strani ekipe mtb.si!

Sledite nam