Valamar SI 2021
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
3. novembra 2011

Robi Kordež je svoja + standardna vprašanja zastavil drugemu Korošcu, ki pa se od njega razlikuje po letih in disciplini. Vsaj po dosedanjih disciplinah obeh.

Robi Kordež je svoja + standardna vprašanja zastavil drugemu Korošcu, ki pa se od njega razlikuje po letih in disciplini (pravila rubrike najdeš na dnu). Vsaj po dosedanjih disciplinah obeh. Robi je prvi, ki se je odločil za video intervju. Tehnično ni šlo prav gladko in filmček ni za na veliko platno. Vas bo pa gotovo nasmejal.

Blaž je slovenski čudežni deček spusta – pri 15 letih je na državnem prvenstvu zaostal samo za članskim prvakom. Mladinski prvak je bil še leta 2010, sicer pa v mladinski konkurenci z nekaj poškodbami in nekaj smole svojih sposobnosti zlasti na mednarodnih dirkah ni uspel izkoristiti. Letos je prvo leto nastopal med člani, bil je 6. na DP doma na Ivarčkem in 9. v končni pokalni razvrstitvi. Ni videti, da bi mu za napredovanje manjkalo volje, zato bomo v naslednjih sezonah o njem gotovo še pisali.

Blaž Hölcl
Vzdevek: Hozl
Kraj: Ravne na Koroškem
Starost: 19 let
Klub: Enduro Maxxis Sram

V & O pa v videu … Ne spreglej hude fotogalerije na dnu!

Pravila verige Med jezdeci
“Intervjuvalec” in “intervjuvanec” se morata razlikovati v najmanj dveh od štirih lastnosti:
– starost (-10 ali +10 let)
– spol
– kraj bivanja (50 km in več narazen)
– slog ali disciplina furanja oziroma vloga v kolesarstvu (xco, dh, 4x, bmx, frirajd … trgovec, serviser, trener, vodnik, graditelj, legenda …)
Če gre veriga v tujino, se mora v naslednjem krogu vrniti v Slovenijo.
Pogovor se lahko opravi pisno, pred kamero, po Skypu (kopiraš besedilo ali zajameš video), z zvočnim posnetkom … improviziraj!

Avtor uvodnega portreta je Miha Kolar.

Freestyle zaposluje 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam