Matej Žan
6. aprila 2021

Na verigi: Matej Žan

Četrti "free" kolesar zapored, ampak tale je na 20 palcih. Matej Žan vlada v lesenih in betonskih parkih, v disciplini BMX Freestyle Park, pa tudi zemlje se ne brani. (več...
Intervjuji
Jon Šolar
30. marca 2021

Na verigi: Jon Šolar

Še eden z dirt scene, tokrat iz Ljubljane, a močno povezan z gorenjsko "divjinsko" navezo. Vzore ima pa švedsko-kanadske. (več …)
Intervjuji
Jaka Florjanič
23. marca 2021

Na verigi: Jaka Florjanič

Mladi gorenjski mojster trikov nizko in visoko nad tlemi, na dirtih ali v sk8parku. Držimo pesti, da enkrat tudi slopestyle zvezda. (več …)
Intervjuji
Matic Kokl
16. marca 2021

Na verigi: Matic Kokl

Pogumen gorenjski frirajder, da ne rečemo letalec, in strasten (poklicni) graditelj prog in skakalnic iz BATTove ekipe. (več …)
Intervjuji
Andraž Jančar
9. marca 2021

Na verigi: Andraž Jančar

Andraž se je po krivici doslej na mtb.si pojavil le takrat, ko se je Jure Žabjek kaj poškodoval. Prihaja sicer iz smučanja prostega sloga, med gorske kolesarje je prišel kot...
Intervjuji
Maja Baliž
2. marca 2021

Na verigi: Maja Baliž

Kdo je Maja in kaj vse počne? Iz "managementa" Snurfclubu in pozneje Supersnurfu se je po plezanju, alpinizmu in turnem smučanju klubski bandi pridružila tudi na kolesu. (več …)
Intervjuji
Primož Doler
16. februarja 2021

Na verigi: Primož Doler

Gremo na Koroško! Primož je še en kamenček v mozaiku koroškega MTB turizma. Je gorskokolesarski vodnik, sobodajalec z BikeSki B&B in še kaj. (več …)
Intervjuji
Aurelie Roussel
9. februarja 2021

Na verigi: Aurélie Roussel

Prva hornistka Slovenske filharmonije prihaja iz Francije in je tudi strastna gorska kolesarka. Celo startno številko SloEndura si je že nadela, zmagala v svoji kategoriji, a se žal tudi poškodovala....
Intervjuji
Miha Spruk
26. januarja 2021

Na verigi: Miha Spruk

En model izpod kamniških planin, prepoznaven in nepogrešljiv na domači enduro sceni. Pa še v marsičem se poskusi, ne le na kolesu. (več …)
Intervjuji
Ana Tancik
19. januarja 2021

Na verigi: Ana Tancik

Gorenjka je zrasla na dirkah. Od krosa in eliminatorja do endura. Od očeta, MTB pionirja Tineta Zupana iz Mošenj, do MTB družine z Vira in vloge matere v novem domu...
Intervjuji
Miha Halzer
12. januarja 2021

Na verigi: Miha Halzer

Zasavski gorskokolesarski kameleon, ki bi se verjetno znal prebiti k vrhu v vsaki disciplini, največ pa je dosegel v žal skoraj izginulem krosu na izpadanje ali eliminatorju. (več …)
Intervjuji
Sledite nam