gabrijel kemperl
24. maja 2022

Na verigi: Gabrijel Kemperl

Nekdanji spustaš, znan tudi kot članica navijaške skupine Cheer or Die, visokorasla, prsata in nedepilirana brazilska reševalka iz vode Gaby. (več …)
Intervjuji
dare radulovic
10. maja 2022

Na verigi: Dare Radulović

Ljubljanski MTB veteran, eden pionirjev slovenskega spusta. Pred dvema letoma se je vrnil v naš šport, razen na kolesu in v njegovi alfi romeo pa ga na prireditvah lahko srečaš...
Intervjuji
Freerider
roman vukina
3. maja 2022

Na verigi: Roman Vukina

Glasbenik - multiinstrumentalist, pevec in avtor glasbe in besedil. Zdaj sam, prej v bendih (Flirt, Elektrika …) in za druge (Vili Resnik, Dadi Daz …). Ter seveda strasten bajker in...
Intervjuji
david ivartnik
26. aprila 2022

Na verigi: David Ivartnik

Eden najhitrejših tekmovalcev v enduru, lani z eno zmago na koncu drugi v seriji SloEnduro, ki pa se je kalil v krosu pri domžalski Energiji. (več …)
Intervjuji
špela horvat
12. aprila 2022

Na verigi: Špela Horvat

Naj še kdo reče, da so že bili vsi na verigi. Špela Horvat je naša druga tekmovalka v spustu, ki že vrsto let prav dobro sodeluje z vrsto znamk. (več...
Intervjuji
rene vrecl
5. aprila 2022

Na verigi: Rene Vrecl

Mladenič izpod Pohorja, ki vendarle sodi med "stare spustaše", v zadnjem času pa je poklicno in tudi za zabavo povezan z e-kolesi. (več …)
Intervjuji
andrej blažina, pici bici
22. marca 2022

Na verigi: Andrej Blažina

Strastni makadamkar, ki se na kolo vrača po koronski pavzi, ko je bilo vsega preveč, predvsem servisiranja. Trgovec iz zgodbe Pici Bici (2011-2017), serviser, prireditelj … (več …)
Intervjuji
Freerider
janez golmajer
15. marca 2022

Na verigi: Janez Golmajer

Eden od "ta starih" iz spusta, danes pa več kot na kolesu za krmilom motorja in s pištolico za barvanje čelad in koles v roki. Goldi JGD Airbrush! (več …)
Intervjuji
matic šolar
8. marca 2022

Na verigi: Matic Šolar

Od graditelja k trem spustašem in spet k graditelju. Matic je član ekipe Alliance ASE, sicer pa letalec, "izšolan" pri MTB klubu Kranj in v dirt parku Divjina. (več …)
Intervjuji
val celestina
1. marca 2022

Na verigi: Val Celestina

Eden najobetavnejših mladih tekmovalcev v spustu pri nas, član Rajdove razvojne ekipe Bikehanic 20Chocolate. Letos prvič med mladinci. (več …)
Intervjuji
Sledite nam