2. junija 2020

Na verigi: Lado Fumic

Upokojeni as olimpijskega krosa, Nemec hrvaške krvi, ki ga je tudi v najtežjih trenutkih vselej krasil nasmešek. (več …)
Intervjuji
12. maja 2020

Na verigi: Rok Drašler

V devetdesetih prvi Slovenec pri vrhu svetovnega krosa, leta 2000 olimpijec, danes pa poslovnež, družinski človek in uživač na kolesu. (več …)
Intervjuji
Specialized Turbo
28. aprila 2020

Na verigi: Srečo Komac

Še en “old schooler” na verigi, dolga leta številka 1 Uni teama, tudi reprezentančni selektor in član OGK, v zgodnji MTB letih celo spustaš. (več …)
Intervjuji
21. aprila 2020

Na verigi: Boštjan Kušar

Legenda slovenskega spusta, državni prvak iz leta 1994, udeleženec svetovnih pokalov in prvenstev … Originalni fu*njenec na progi in izven nje. (več …)
Intervjuji
14. aprila 2020

Na verigi: Karel Bizjak

Brez njega MTB v Novi Gorici in Vrtojbi zadnjih 30 let ne bil enak. Trgovec, gonilo kluba, popotnik … in že skoraj 70 let kolesar! (več …)
Intervjuji
31. marca 2020

Na verigi: Mitja Černe

Mehanik iz trgovine Bisport, ki je tudi uspešen veteranski tekmovalec v krosu in maratonu, nekdaj tudi v enduru, in vodja organizacije XC Griči v Vrtojbi. (več …)
Intervjuji
17. marca 2020

Na verigi: Denis Tabaj

Še tretji krog na Goriškem s pionirjem tamkajkšnjega furanja, dirkanja v spustu, tudi kopanja. Zdaj živi čez mejo in premalo fura, a se že še kdaj vrne. (več …)
Intervjuji
Unior DH Cup
3. marca 2020

Na verigi: Uroš Breški

Maratonci furajo še en krog! Priljubljeni novogoriški kolesar je zbral zavidljivo zbirko nastopov na maratonih in etapnih dirkah na treh celinah in bil tudi že evropski prvak v 24-urnem dirkanju....
Intervjuji
Sledite nam