Orbea Occam
22. junija 2020

D┼żojrajd: Orbea Occam

Vsegorsko kolo baskovske znamke, model LTD z vsem iz karbona plus ┼íe kaj, saj smo imeli kar ÔÇťfabr┼íkoÔÇŁ kolo Vida Per┼íaka. Kolo: Orbea Occam M-LTD (2020), velikost L Ne ─Źisto...
Oprema
Fuji Rakan 29 1.1
16. junija 2020

D┼żojrajd: Fuji Rakan 29 1.1

Nizek, raztegnjen, pe┼í─Źen, z nenavadnim vrti┼í─Źem na nihajki, aluminijast, japonskega imena. Kup ─Źudes na tem trail bajku, a je dobro opremljen in agresiven. (ve─Ź …)
Oprema
Specialized Turbo
28. maja 2020

Brez prestav ─Źez Klobuk

V konfuznem letu 2020 si je kolesarsko pleme, ki vozi okvirje iz titana, nima pa denarja za menjalnike in si je lani uni─Źevalo kolena na svetovnem prvenstvu v Kobaridu, za┼żelelo...
Reporta┼że
17. maja 2020

Ubij me ne┼żno

ÔÇťDons se pa ne bom matrouÔÇŁ, sem si rekel na prazni─Źni 1. maj. ÔÇťTud na kolesu neÔÇŁ, sem se smejal, ko so kliknili pedali in me priklopili na elektri─Źno gnanega...
Oprema
11. maja 2020

D┼żojrajd: Bombtrack Cale

Ko znamka, ki se je prebila z uporabnimi, robustnimi in tudi dirka┼íkimi jeklenimi kolesi, naredi svoj prvi MTB. Tak, za cel dan, s tovorom. In je zraven ┼íe zabaven. (ve─Ź...
Oprema
27. aprila 2020

D┼żojrajd: Trek Remedy 8

Cenovni kompromis na okvirju iz aluminija, v akciji za dobra 2 jurja in pol. Za vse, ki menite, da 29 ni ─Źisto prava dru┼żba za na ┼żur. (ve─Ź …)
Oprema
18. marca 2020

D┼żojrajd: Banshee Prime V3

Kanadski 29-pal─Źni tank iz aluminija, ki se mu navzgor ne mudi preve─Ź, navzdol pa ti da vetra po tisti liniji, ki jo pa─Ź pocilja┼í. (ve─Ź …)
Oprema
Unior DH Cup
22. februarja 2020

D┼żojrajd: Nukeproof Reactor 290 Comp

Andrej je izkoristil prilo┼żnost in po preizkusu karbonskega in razko┼íno opremljenega vsegorskega Reactorja zajahal ┼íe aluminijastega, kompromisno opremljenega. (ve─Ź …)
Oprema
4. februarja 2020

D┼żojrajd: Kona Jake the Snake

─îisto tako, iz firbca (pa ob ─Źakanju dela za makadamkarja) test ─Źistokrvnega kolesa za ciklokros. Kak┼ína je pravzaprav razlika med kolesoma za CX in makadam? (ve─Ź …)
Oprema
27. januarja 2020

D┼żojrajd: Sunn Kern EN29 Finest LT

Karbonski enduro dirka─Ź iz kultne francoske ┼ítale, na 29 palcih, kakopak. Togost mu je┬ánedvomno vrlina, ─Źe si le pripravljen garati na spustih. (ve─Ź …)
Oprema
Sledite nam