Garaža, Mitja Tancik, Cube AMS
16. avgusta 2020

Garaža: Mitja Tancik in njegov Cube AMS SLT

Še en kolesar, ki je skoraj tri desetletja prisoten na gorskokolesarskem “parketu”. Mitja Tancik, Energija bikes, zadnja leta odličen maratonec, drugače pa zaprisežen kroskantrijaš, je na ogled postavil svoje kolo...
Oprema
Specialized Turbo
Nastja Horvat, Surly Karate Monkey
14. junija 2020

Garaža: Nastja in njen Surly Karate Monkey

Hudo je, če si dekle kolesarskega mehanika, ki je povrhu vsega še pristaš singlespeeda in eksotičnih komponent. Danes v Garaži predstavljamo Nastjo in njenega spimpanega jeklenega žrebca znamke Surly. (več...
Oprema
Jan Porič in Orbea Rallon
10. junija 2020

Garaža: Janova Orbea Rallon

Še en španski žrebec, ki odlično služi svojemu namenu, saj je lastnik tega kolesa Orbea Rallon učitelj gorskega kolesarstva, oziroma trener in kolesarski vodnik. (več …)
Oprema
Garaža Primož Jeralič Explorer III Off-road Handycycle
7. junija 2020

Garaža: Primožev Explorer III

Športnik že od malih nog. Nekdanji atlet, po poškodbi hrbtenice pa ročni kolesar, ki pomaga razvijati mtb ročno kolesarstvo v Sloveniji, in njegov na Poljskem narejeni “Off-road Handcycle”. (več …)
Oprema
Garaža: Iztok Kuret, Focus 01E
4. junija 2020

Garaža: Iztokov 01E

Huda kros/maraton mašina nemškega porekla, njen lastnik pa eden najhitrejših slovenskih veteranov Iztok Kuret - Izo! (več …)
Oprema
31. maja 2020

Garaža: Titov Switchblade

Fotograf, videograf, turni smučar, ljubitelj narave in kolesarstva na splošno, prisega na ameriške znamke. Po asfaltu se vozi z velikim S, na trejle pa zavije s Pivotom. Tit Košir ljubi...
Oprema
26. maja 2020

Garaža: Tomislavov Anthem

Spet se selimo čez mejo. Tokrat je na vrsti alfa in omega etapne dirke Mitas 4 Islands Tomislav Zobec. Prisega pa na znamko Giant. (več …)
Oprema
Unior DH Cup
24. maja 2020

Garaža: Špela in njen Phoenix

Spustašica v prvi osebi, nato gorska kolesarka, vlogerka, abasadorka, poslovna ženska, modna navdušenka in še bi lahko naštevali. Špela Horvat in njen Pivot Phoenix. (več …)
Oprema
17. maja 2020

Garaža: Nikov Intense

Močno prersonalizirani Intense Carbine in Niko Korber sta skoraj popolna kombinacija, kajti nekomu, ki se ukvarja z bike fittingom, je zelo težko voziti kolo takšno, kot pride iz tovarne. (več...
Oprema
14. maja 2020

Garaža: Igorjev Scalpel-Si

Navdušenec nad športi v naravi Igor Tiefengraber je brez konkurence najboljši gorski kolesar med vrhunskimi proizvajalci penečih vin. Prisega pa na Cannondala. (več …)
Oprema
Sledite nam