Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
14. septembra 2010

Mtb.si ima končno svojo revijo, sicer le v elektronski obliki, a vseeno upamo, da jo boste z veseljem prelistali in prebrali. Prva izdaja je posvečena obema slovenskima MTB ekipama UCI in dirki svetovnega pokala s trojnim programom v Italiji. Sezona svetovnega pokala se je že zaključila in vsi naslovi so podeljeni, čas po svetovnem prvenstvu pa je pravi za spomin na eno najpomembnejših in najbolj pričakovanih dirk sezone – trojček v Val di Sole v Italiji. Mi smo bili na dirki v skupni odpravi obeh slovenskih UCI MTB ekip Unior Tools Team in MBK Orbea in ker je bila to tudi edina letošnja priložnost za skupni nastop tekmovalcev v vseh treh disciplinah svetovnega pokala je prva številka posvečena prav temu dogodku.

Val di Sole (dolina sonca) se je predstavila s svetovnim prvenstvom leta 2008 in v trenutku je prizorišče postalo legendarno, tudi za nas – prav tam je namreč Tanja Žakelj osvojila svoj drugi naslov svetovne prvakinje. Velik uspeh je doživela tudi letos z zmago v kategoriji do 23 let in visoko skupno uvrstitvijo. V krosu je nastopila še Nina Homovec, v 4krosu Neža Knez, v spustu pa četa Nejc Rutar, Žiga Pandur, Žan Jurca, Kristjan Vreček in Jan Cestnik. Vsi so člani obeh omenjenih ekip, nismo pa pozabili niti na vse spremljevalce obeh ekip in na druge tekmovalce iz Slovenije in nekaj prostora smo namenili tudi njim.

Kot boste lahko prebrali v intervjujih in kot lahko sklepate tudi sami, se bosta obe ekipi za prihodnjo sezono nekoliko preoblikovali, a za vas imamo na tem mestu zadnjo novico iz tabora ekipe MBK Orbea. Tako Tanja kot Nina bosta ostali v ekipi, čeprav je imela Tanja tudi nekatere druge ponudbe.

Posebna izdaja v obliki PDF je objavljena na spletni strani Issuu.com, nekakšnem ‘jutjubu’ spletnih in tudi tiskanih revij. Stran je sicer v angleščini, a branje revije vam vendarle ne bo povzročalo težav, saj je pregled resnično enostaven, izbirate pa lahko tudi med različnimi pogledi. PDF datoteko si lahko prenesete na svoj računalnik ali po želji tudi natisnete.

Vabimo vas torej k ogledu prve številke Posebne izdaje by mtb.si, vsekakor pa bomo veseli vašega odziva.

issuu.com/mtb.si

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam