Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
25. oktobra 2016

Trideseterica v lovu na čas divjadi. Divjad pa je K + M deljeno z dva. Ni tako zapleteno, kot se zdi, predvsem pa je bilo zabavno popoldne.

Tole poročilce s sobotnega popoldanskega druženja, ki se mu reče Lov na divjad, ni tu zato, ker nemara poznaš tudi nekatere izmed udeležencev, ali ker bi se prav zares dirkalo. Tu je zato, da vidiš, kako preprosto je prirediti nekaj, kar združi prijatelje, lokalno mtb sceno …

Četrta izvedba Lova na divjad je na stezicah blizu Ljubljane že četrto leto obeležila čas, ko je dan krajši in ko začenjamo kolesariti malce drugače oblečeni, praviloma tudi malo bolj blatni. Pa še sonce je posijalo po tednu moče.

Kristjan (slučaaajno ima te dni tudi rojstni dan) in Marko, ki ga prirejata, sta podelila 30 štartnih številk, sebi pa nadela ničli in se prva podala na vse tri “hitrostne preizkušnje”. Saj je bila nagrada tudi za najhitrejšega (v seštevku treh etap je bil to Vid Kovač), glavno pa si je prislužil tisti, ki je bil najbliže času divjadi po formuli: (Kristjan + Mare) : 2 = divjad. To je bil pa Urban, dve sekundi hitrejši od divjadi in tako prejemnik naziva Lovec 2016.


Potem pa dobrote v različnih agregatnih stanjih, kjer sta bistveni del prispevala Maretova mama in Kristjanov oče, pa še kdo od prijateljev oziroma udeležencev.

Hvala družba, se dobimo spet na peti izvedbi!

Vrstne rede in še kaj najdeš na Facebook strani B-23

Na uvodni fotografiji je Kristjan. Vse foto Tone Mlakar, razen kjer je navedeno drugače.

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam