Freestyle zaposluje
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
26. decembra 2019

Dve stvari moraš pripeljati sam in sicer gorsko kolo ter božičkov kostum. Vse ostale (ne)pomembne zadeve pa je zopet krasno uredila ekipa MTB Lisca.

Na tradicionalni spust Božičkov z Lisce moraš dve stvari pripeljati sam: gorsko kolo ter božičkov kostum. Vse ostale (ne)pomembne zadeve pa je zopet krasno uredila ekipa MTB Lisca.

Dopoldanski vzpon s postankom ob čaju se zaključi pri Tončkovi koči na Lisci. Letos so nas v obnovljenih prostorih koče pričakali hladni prigrizki ter topli napitki.

Pred skupinskim slikanjem ter začetkom spusta so organizatorji podarili še nekaj praktičnih nagrad sponzorjev ter razdelili vsakemu udeležencu kratko majico.

“Hvala Giant kolesa, Trgovine Freestyle, Kolesarski center Sevnica & Krško za najboljše nagrade in darila,” kličejo iz MTB Lisca.
{gallery}2019/191226_lisca2{/gallery}Vreme zadnje tedne nam je znano. A je zagnani ekipi uspelo spihati mokro listje s trejla. Danes je bil le-ta suh. Luksuz.

{loadposition inside}

Spust je pa sploh praznično obarvan, saj sosed ponudi domače arcnije, pri zadnji kmetiji pa se ustavimo še na narezku in sladkih dobrotah.
{gallery}2019/191226_lisca3{/gallery}Hvala ekipa MTB Lisca & prijatelji.

FB dogodek

MTB Kočevski Rog
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam