Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
28. aprila 2017

Eno gorsko kolo, ki je dovolj za vse vaše potrebe?

Wolf Ridge je kolo, zasidrano v začetke gorskega kolesarstva. Takrat, ko je bilo eno kolo dovolj za vse discipline. A od takrat se je gorsko kolesarstvo močno spremenilo in nikoli več ne bo podobno. Marin Wolf Ridge, pa ponuja nov pogled na vožnjo in stavi na – eno kolo za vse terene.

Po skoraj petih letih, je bil Wolf Ridge razvit s pomočjo uporabe biometričnih podatkov za popolno prilagoditev kolesarja na okvir, uporabno fiziko za idealno kinematiko, ki bazira na kolesarjevem centru gravitacije, in željo, da bi naredili kolo, ki se približuje idealu gorskega kolesarstva – polnovzmeteno kolo, pri katerem ne pogrešate trdaka na vzponih in ki ga lahko z zaupanjem potisnete v tehnične pasaže in spuste.


Skoraj 5 let snovanja in preizkušanja.

Wolf Ridge je kolo, kjer hod ne definira kategorije, kolo enako dobro pleza in se spušča, je doma na vsakem terenu s katerim koli kolesarjem in doživetje na njem je enkratno.

Marin je skupaj z podjetjem Naild razvil, oblikoval in izdelal model Wolf Ridge, na osnovi revolucionarnega sistema R3ACT – 2 Play® in trgu predal gorsko kolo, ki presega pričakovanja o njegovem delovanju in ponuja kolesarju najbolj popolno doživetje do sedaj.

Sistem Nalid

Sistem Naild R3ACT – 2 Play ima edinstveno kinematiko, ki upravlja z inercijo pospeška. Sistem ne zahteva zaklepanja od zunaj na nobeni aplikaciji hoda, niti pri maksimalnem izkoristku. Kinematiko so razvili po velikosti okvirjev, da so lahko zagotovili način poganjanja, ki je bil do sedaj nedosegljiv pri kolesih z velikim hodom.


Vse se skriva v dorbovju.

Marin in Naild sta se združila in naredila kolo, ki ima vse in to brez zapletenega nastavljanja dušenja, zaklepanja in podobno. Wolf Ridge s sistemom Naild je kolo, ki nudii 160 milimetrov hoda na 29-palčnih obročnikih in predstavlja kolo za vsakodnevne ture.

Kolo je učinkovito pri poganjanju, saj ga lahko nastaviš glede na spust, ki te čaka, in bo še vedno prenašalo 100% tvoje moči na podlago pri poganjanju. Brez dodatnih ročic za zaklepanje.

Ključni podatki

– popolnoma karonski okvir, razvit z biometričnimi podatki za umestitev teže kolesarja na vsaki velikosti okvirja.
– zadnji del okvirja NaildR3ACT – 2 Play
– trejl geometrija z nizkim gonilnim ležajem, s 66.5° kotom krmilne cevi
– 435 milimetrov dolga verižna cev
– 29-palčni obročniki
– hod 160 mm spredaj in zadaj
– izključno pogon 1x


Wolf Ridge Pro

Modeli

Wolf Ridge Pro
– pogonski sklop SRAM XX-1 Eagle
– vzmetenje Fox 36 Performance Elite in Float X2
– obročniki E*thirteen TRS Race Carbon

Wolf Ridge 1
– pogonski sklop SRAM X0-1 Eagle
– vzmetenje RockShox Lyrik RCT3 in Monarch Debonair R
– obročniki Stan’s NoTubes Flow MK3


Wolf Ridge 1

Premiera novega Marin Wolf Ridge je bila na letošnjem festivalu Sea Otter. Evropska predsavitev bo na BIKE Festivalu ob Gardskem jezeru.

Več informacij na marinwolfridge.com

Loose Cycles Leatt akcija
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam