kona unit x
Hervis serviser
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
3. junija 2022

Prava bikepacking zver z jeklenim okvirjem, zelo širokimi plašči in vrsto možnosti za pritrditev tovora. Pa sodoben pogon 1×12 in zaviranje s hidravliko.

Konin model Unit X je prva izbira marsikaterega bikepacking navdušenca, saj se razen funkcionalnosti in številnih možnosti za pritrditev prtljažnikov in najrazličnejših nosilcev opreme in tovora zaradi sodobne, agresivne geometrije okvirja lahko pohvali tudi z zelo učinkovito vožnjo.

A tudi brez te lastnosti bi si ta model lahko prislužil kultni status, saj je njegova osnova odličen okvir iz jeklenih (krommolibdenskih) cevi Reynolds, opremljen pa je s sodobnimi komponentami, kot je pogon 1×12 Shimano Deore.

Za udobje in oprijem med vožnjo skrbijo plašči WTB 29+ širine 2,6 palca, komplet pa lepo dopolnijo hidravlične zavore Shimano.

Unit X je postal kultni favorit med ljubitelji znamke Kona. Prvi magnet je lahko jekleni okvir. Lahko pa tudi njegova bikepacking uporabnost ali učinkovite komponente. Ali pa prilagodljivost – iz njega lahko hitro naredimo tudi enoprestavnika. Ali pa klasični vtis, ki ga daje s togimi vilicami. Lahko ugibamo in ugibamo, zakaj je kolo tako priljubljeno. Najverjetneje zato, ker je tako uporabno. Na koncu je pa tu še prijazna cena, ki jo prinese ta preprostost.

Nekaj vrhuncev

  • Okvir: Reynolds 520 Butted Cromoly
  • Vilice: jeklene Kona Plus za širino osi 110 mm
  • Menjalnik: Shimano Deore 12x
  • Zavore: Shimano MT410, hidravlične
  • Sedež: WTB Volt
  • Plašči: WTB Ranger TCS 29×2.6″
  • Obročniki: WTB ST i30 TCS 2.0 / pesta Formula

Na voljo tudi z okvirjem v oranžni barvi!

Cena: 9.999 hrvaških kun / 1.328 € (popust 25,2 %)

Več informacij in spletna naročila: ciklo-centar.hr

Fotografije mtb.hr

Preberi še

Kona Process 134 DL 29

Pumpaj Slovenija Vrhnika
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam