Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
9. aprila 2018

Na Cape Epicu z linijo kolesarskih oblačil italijanskega proizvajalca, v unikatni poslikavi in z res odličnim hlačnim vložkom.

Italijanska linija izdelovalca oblačil ponuja funkcijo, slog in udobje. Oblačila ne samo da so videti odlično, se tudi odlično prilegajo.

Spodnji del

Hlače so prva liga. Naramnice in hrbet dihajo in resnično držijo obliko ter nudijo podporo in udobje. Najboljše od vsega, elastičnost materiala se premika z menoj in ga drži gladko preko telesa, ne glede na to, ali sem “abzical” ali pa se sklonil za bidon. Prijemalke za noge na koncu malo daljših manšet držijo hlače na mestu, zato jih nikoli ni bilo treba vleči navzgor ali popravljati, tudi ko sem drsel naprej in nazaj na sedežu, da sem našel dober položaj za plezanje.

Niso so nabirale in nikoli mi ni bilo treba prilagajati podloge. Le-ta je precej debela na prvi otip in ko jih prvič oblečeš, je hoja v njih nekoliko nenavadna. Pri sedenju na kolesu pa se lepo prilagodi telesu in sedežu ter ponuja optimalni položaj brez neželenega drsenja po sedežu. In po pet- do sedemurnem dnevu v sedlu sem bil hvaležen, da jo imam.

Zgornji del

Kolesarska majica daje bolj občutek visokotehnološke druge kože, kot tkanine za kolesarsko majico. Rokavčki – najdaljši, ki sem jih kdaj nosil na majici s kratkimi rokavi, le nekaj centimetrov višje od mojega komolca, se končajo v posebnem pasu, ki je 3 cm široka oprijemljiva manšeta. Seveda zato v vetru nikoli ne vihrajo, tudi ko sem se spuščal z vratolomno hitrostjo s prelaza Bain’s Kloof.

Rokavi in stranski paneli se zelo dobro prilegajo. Na hrbtnem delu majice je mrežasta tkanina, ki ima rahel “vafel“ vzorec, zaradi česar me je hladila tudi takrat, ko sem pritiskal na tisti 18-kilometrski vzpon v sončni pripeki, ko so bile temperature blizu “vrelišča“. Tkanina je tako tanka, da skozi dobiš nekaj barve od sonca (angelska krila), zato je priporočljivo, če ne nosiš “švic” majice, da se v sončnem vremenu namažeš tudi po hrbtu.

Trije dobro nameščeni žepi imajo na vrhu elastični trak, ki jih dobro pritegne k telesu. Izdelani iz materiala, odpornega proti trganju. Žepi so bili neopazni, ko so bili prazni, ko so bili polni, so telefon, prigrizki in drugi predmeti ostali trdno na položaju in se niso premikali ali potegnili majice na rit, temveč so ostali v višini pasu, kamor spadajo.

Torej zelo dobra izkušnja in kudos za kroj in materiale, ki so izboljšali mojih 45 ur v sedlu na Cape Epicu. Hvala St.Rich!

In še to

Ko sva se odločala za dizajn in vse, kar pritiče zraven, sva bila deležna hitre obravnave, predvsem pa so prisluhnili vsaki najini muhi in popravki so bili vedno narejeni zelo hitro, tako da je bila tovrstna komunikacija na res visokem nivoju. Kolekcijo St.Rich lahko pri nas naročiš preko kolesarske trgovine Kult Solkan oziroma se oglasiš pri Deanu Podgorniku, saj veš, tistemu Deanu, ki je bil svoje čase nadvse uspešen cestni kolesar.

Kolesarska oblačila St.Rich so oblikovana in izdelana v EU, proizvajalcu pa lahko slediš na uradnem facebook profilu St.Rich BIKE WEAR.

Casio GShock
Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam