Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
8. marca 2012

Prenosi in posnetki svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu odslej na spletnih straneh medijske hiše Red Bull in celo na mtb.si. Brezplačno in z Robom Warnerjem! Tudi TV distribucija.

Prav ko smo se že sami spraševali in odgovarjali radovednemu bralcu: dober teden pred začetkom svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu v Pietermaritzburgu v južnoafriški republiki je Mednarodna kolesarska zveza (UCI) objavila, da je medijsko podjetje proizvajalca energijskega napitka Red Bull Media House GmbH (RBMH) postalo novi medijski partner svetovnega pokala z uradnim nazivom RockyRoads UCI Mountain Bike World Cup presented by Shimano.

To pomeni, da bo RBMH za vse dirke svetovnega pokala zagotavljal televizijsko produkcijo, spletne prenose in distribucijo posnetkov.

Neposredne prenose dirk v disciplinah olimpijski kros, eliminator in spust boste lahko spremljali na njihovih spletnih straneh www.redbull.com/bike in www.redbull.tv

V današnjem sporočilu za medije obljubljajo, da se bodo skupaj trudili za čim bolj dinamično, inovativno in gledalcem prijazno pokrivanje dirk, ki bo gledalcem nudilo nepozabne prizore.

RBMH bo odgovoren tako za televizijski signal za neposredne prenose kot za zgoščene posnetke dirk, oboje bo na voljo televizijskim hišam po vsem svetu. Uporabljali bodo večje število visokoločljivostnih kamer.

RBMH, ki tako nadomešča dosedanjega partnerja Freecaster.tv, ima tudi neeksluzivne pravice za svetovno prvenstvo v dirkanju s kolesi BMX.

Česar niso zapisali v sporočilu, pa je danes na svojem twitterju zapisal priljubljeni (in seveda kdaj tudi osovraženi) komentator spusta Rob Warner: “Vesel sem, da bom spet komentiral svetovni pokal!”

Ali smo napisali, da bo ogled prenosov in posnetkov na spletu brezplačen? Brezplačen bo!
Možno naj bi bilo tudi vgrajevanje v druge spletne strani, v tem primeru boste svetovni pokal lahko spremljali (in morda dogajanje komentirali) tudi na vaši najljubši mtb strani mtb.si.

www.redbull.com/bike
www.redbull.tv

Pumpaj Slo Lucija
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam