28. januarja 2012

Polurni video septembrskega spusta s skupinskim štartom na Južnem Tirolskem, kjer je  reprezentanca Zasavja osvojila 1., 2., 5. in 7. mesto.
Trboveljski video, pa ni Trbowle TV. S čelad sta namreč snemala Jan Cestnik (z Mihom Halzerjem sta štartala povsem na levem krilu nad grozečim prepadom) in Sebastjan Zmrzljak (z desnega krila z Matejem Drnovškom, Andražem Jeršinom in Žigom Živoderjem). Montiral je Cec.

Če je dirka dolga pol ure, kako naj bo video z dveh kamer kaj krajši? Divjih situacij je kaj nekaj, žal blata na kamerah tudi.

Za osvežitev zgodbe, iz arhiva Tahitrih: Zasavci razbili maratonski DH v Italiji
Ekipa MTB Trbovlje/Specialized, okrepljena z Mihom Halzerjem (KD Hrastnik), je minuli konec tedna osvojila maratonsko dirko v spustu s skupinskim štartom nad Brixnom na Južnem Tirolskem. Po več kot 1000 v.m. spusta in 26 minutah je bil v cilju prvi Halzer, minuto za njim na drugem mestu Matej Drnovšek. Jan Cestnik je bil 5., Andraž Jeršin 7., Žiga Živoder 16. in Seba Zmrzljak 22. med 147 uvrščenimi.
Sicer podeljujejo posebno nagrado tudi tistemu, ki je šel najhitreje navzgor + navzdol, ampak tega se Zasavci niso šli. Kraljevski naslov je šel Nemcu Maxu Schumannu, ki je bil v cilju spusta tretji.
Vrstni red navzdol

Sledite nam