27. avgusta 2009

Od zadnjega avgustovskega do drugega oktobrskega vikenda ne bo počitka za našega kosmatega sodelavca. Jazbec gre na pot po gorskokolesarskih prireditvah širom Slovenije. Slikaj se z njim.

 

Od zadnjega avgustovskega do drugega oktobrskega vikenda ne bo počitka za našega kosmatega sodelavca. Jazbec gre na pot po gorskokolesarskih prireditvah širom Slovenije. Slikaj se z njim.

 



Maskota mtb.si, mala zver iz rodu podlasic, Meles meles po latinsko, jazbec po domače, se ta konec tedna odpravi s trebuhom za kruhom. Do 10. oktobra bo obiskal devet domačih prireditev v gorskem kolesarstvu.

Vabimo te, da se z njim slikaš za svoj družinski album, flicker, facebook, blog, twitter … ali samo za mms prijatelju, ki zlomljen leži doma. Če se ti bo zdelo, da sta ustvarjena drug za drugega, lahko sliko pošlješ tudi nam ali jo vsaj nabiješ na naš facebook profil.

S seboj bo imel jazbec tudi majice mtb.si: “klasično” z logotipom mtb.si in svojo z modro mislijo “Gorsko kolesarstvo ni zločin, le prekršek”. Naprodaj, seveda. Če ne ujameš jazbeca v živo, se lahko napotiš tudi v našo spletno trgovinico, izbereš majico in jo dobiš po pošti.

Datumi jazbečeve turneje
29. avgust – pokal v krosu za mlajše kategorije Mengeš
30. avgust – slovenski pokal v spustu Ivarčko
5./6. september – Itak bajk fest Kranjska Gora
12. september – slovenski pokal 4X in BMX Maribor
20. september – finale slovenskega pokala v krosu Vnanje Gorice
24. september – šolsko prvenstvo in pokal za mlajše kategorije Tunjice, Kamnik
27. september – finale slovenskega pokala v spustu Kranjska Gora
3. oktober – slovenski pokal 4X Plave/Ložice
10. oktober – finale slovenskega pokala 4X Ajdovščina

 

*Za vse ljubitelje surovih dejstev brez domišljije: jazbec je natisnjen na veliko ploščo skupaj z bajkerjem, kateremu boš po želji posodil svoj obraz. Najdeš ju nekje na prizorišču, najraje blizu šotora KD Rajd ali ŠD Energija Domžale.

Sledite nam