Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
8. januarja 2017

Ob majskem Enduru Cerkno vstop v svetovno enduro serijo možen tudi julija na Black Hole enduru na Ravnah in Jamnici. Korošci se tu ne bodo ustavili.

Ob majskem Enduru Cerkno bodo v sezoni 2017 kvalifikacijske točke za nastop v svetovni enduro seriji (EWS) na voljo na še eni dirki serije SloEnduro, na Black Hole enduru, ki bo 28. in 29. julija potekal na Ravnah na Koroškem in Jamnici v okviru festivala Black Hole Bike Fest.

Pri EWS so Black Hole enduro naknadno uvrstili v koledar kvalifikacijskih dirk za EWS.

“Kot organizatorju nam to pomeni potrditev, da nadaljujemo proti našemu cilju – organizaciji dirke svetovne serije skupaj s partnerji čez mejo, skupaj imamo vrhunske proge,” nam je ob tej priložnosti zaupal soprireditelj festivala Black Hole in enduro preizkušnje Damjan Kalčič – Kalči.

Na lestvico le s članstvom EMBA

80 moških, 30 žensk ter po 15 veteranov nad 40 let in mladih do 21 let z vrha lestvice kvalifikacijskih dirk v 2017 se bo znašlo na seznamu za prednostne prijave v 2018. Tja bodo neposredno uvrščeni vsi zmagovalci kategorij na posameznih kvalifikacijskih dirkah.

Za lestvico bodo šteli po trije najboljši dosežki vsakega tekmovalca. Toda pozor, točke osvajajo le člani EMBA (Enduro Mountain Bike Association) s “pro” članstvom. Licence začnejo izdajati še ta mesec, cene še niso znane. Več 

Koledar kvalifikacijskih dirk na www.enduroworldseries.com

Preberi še
Enduro Cerkno med kvalifikacijskimi dirkami za EWS
SloEnduro gre v 2017 v štiri države

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam