27. septembra 2019

Mariborski fizioterapevt Uroš Boh, ki je v času svetovnega pokala na Pohorju skrbel za ekipo Atherton Bikes, je dal na dobrodelno dražbo dres Geeja Athertona.

Razen če si pravkar pristal iz vesolja ali živiš pod kamnom, ti ni potrebno posebej predstavljati pobude za kritje stroškov zdravljenja malega Krisa, ki te dni Slovenijo trese vsaj toliko kot odbojka. Zakaj zbiramo 2,3 milijona za zdravilo zanj in kaj mu trenutno nudi slovensko zdravstveno zavarovanje, so dobro opisali na zurnal24.si.

Pa smo tudi gorski kolesarji skočili na Krisov vlak, zahvaljujoč fizioterapevtu Urošu Bohu (Vitalfit). Mariborčan, ki je v času letošnje dirke svetovnega pokala na Pohorju skrbel za telesa članov ekipe Atherton Bikes, je dal na dražbo dres Britanca Geeja Athertona, dvakratnega svetovnega prvaka v spustu, skupaj s podpisano štartno številko iz Maribora.


“V čast mi je, da lahko darujem ta dres v podporo Krisu in njegovi družini,” je sporočil Gee in pozval k velikodušnim ponudbam.

Celotno kupnino prejme Palčica pomagalčica za sklad za Krisa. Seveda bo tu mošnjiček odprl le en Geejev navijač, ostali še vedno lahko prispevamo na 1919 s pripisom Kris5.

Dražba poteka izključno v komentarjih na objavo na Vitalfitovi Facebook strani in se zaključi jutri, v soboto 28. septembra ob 23:59.


Foto Atherton Bikes

Sledite nam