wyn masters gt lts
Energija bikes
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
25. junija 2020

Ko Wyn Masters najde svoje sanjsko kolo iz mladosti, ga mora preizkusiti. Na svoj način, seveda. Primerjalni test GTja LTS s konca devetdesetih in najnovejšega GT Force. Kateri je hitrejši?

Brez Wyna Mastersa si ne moremo predstavljati svetovnega pokala v spustu, niti svetovne serije endura ne. Večni zabavljač, mojster vožnje po zadnjem kolesu, poročevalec in video ustvarjalec, eden izmed najbolj komičnih likov, a hkrati kolesar z dušo.

Novozelandec ni priljubljen le na tekmovanjih, ampak tudi izven spustaške arene, saj se je lani na prvem uradnem prvenstvu v krosu z e-kolesi več kot dostojno odrezal.

V času karantene se ni vrnil domov, temveč je “lockdown” preživel v Nemčiji in se zabaval v mestnih parkih Münchna. Vmes je na eBayu naletel na svoje sanjsko kolo iz mladosti, GT LTS letnik 1997, in si ga privoščil.

Z njim se je odpravil na Češko, ga preizkusil v tamkajšnjem gorskokolesarskem parku ter vlekel vzporednice s svojim najnovejšim bolidom GT Force. Obe kolesi sta zasnovani na platformi LTS. In kakšen je 26-palčni bolid devetdesetih v primerjavi z igračo sedanjosti?

Wynu Mastersu lahko slediš na Instagramu: @wynmasters

Preberi še

GT Force: Optimiziran za 29-palčne obročnike

Freestyle zaposli
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam