wyn masters gt lts
25. junija 2020

Ko Wyn Masters najde svoje sanjsko kolo iz mladosti, ga mora preizkusiti. Na svoj način, seveda. Primerjalni test GTja LTS s konca devetdesetih in najnovejšega GT Force. Kateri je hitrejši?

Brez Wyna Mastersa si ne moremo predstavljati svetovnega pokala v spustu, niti svetovne serije endura ne. Večni zabavljač, mojster vožnje po zadnjem kolesu, poročevalec in video ustvarjalec, eden izmed najbolj komičnih likov, a hkrati kolesar z dušo.

Novozelandec ni priljubljen le na tekmovanjih, ampak tudi izven spustaške arene, saj se je lani na prvem uradnem prvenstvu v krosu z e-kolesi več kot dostojno odrezal.

V času karantene se ni vrnil domov, temveč je “lockdown” preživel v Nemčiji in se zabaval v mestnih parkih Münchna. Vmes je na eBayu naletel na svoje sanjsko kolo iz mladosti, GT LTS letnik 1997, in si ga privoščil.

Z njim se je odpravil na Češko, ga preizkusil v tamkajšnjem gorskokolesarskem parku ter vlekel vzporednice s svojim najnovejšim bolidom GT Force. Obe kolesi sta zasnovani na platformi LTS. In kakšen je 26-palčni bolid devetdesetih v primerjavi z igračo sedanjosti?

Wynu Mastersu lahko slediš na Instagramu: @wynmasters

Preberi še

GT Force: Optimiziran za 29-palčne obročnike

Sledite nam