Wyn Masters, Lousa
4. novembra 2020

Dvojček, kot ga še ni bilo. Proga skoraj stare šole, tekmovalni naboj na vrhuncu in predstave, ki jih nismo videli že nekaj časa.

Wyn Masters je pohitel domov in skoraj pozabil na svoje zveste gledalce. No, odkupil se je s trideset minut dolgim video poročilom zadnjega dejanja svetovnega pokala 2020.

Pred mikrofonom v Lousi so se zvrstili: Luca Shaw, Martin Maes, Phil Atwill, Jamie Edmondson, “team manager” Ben Cathro, skoraj večno drugi Loris Vergier in veteran z dvaindvajsetimi zmagami Greg Minnaar.

Pridružil se mu je tudi Schumacherjev navijač, ki ne mara toplega piva. Pred mikrofon je vskočil tudi mladec, ki ima šest zmag v svetovnem pokalu in sliši na ime Loic Bruni. Wyn ni mogel mimo sveže upokojenke Tracey Hannah, vmes je priplesal še Kade Edwards, pa domačin Goncalo Bandeira in tretji mladinske razvrstitve Nuno Reis.

Thibault Daprela mu je razkril skrivnosti odličnih voženj v prvi članski sezoni, Dante Silva pa razložil, zakaj je osvojil zmago med mladinci. Divja Tahnee Seagrave je z mislimi v sezoni 2021, Matt Walker pa sproščeno o naslovu skupnega zmagovalca svetovnega pokala.

Po hudi napaki in morda najslabših razmerah na progi nekaj besed nameni tudi Unior / Devicijevem Daku Nortonu. Andreas Kolb se je sprijaznil s povprečno vožnjo, Marine Cabirou je zelo vesela, ker je oblekla belo majico zmagovalke seštevka svetovnega pokala.

Za zaključek še Wynov sotekmovalec, mladinec Ethan Craik, ki je v prvem letu med mladinci dosegel skupno zmago.

Na naslovnici sveža upokojenka Tracey Hannah, izpraševalec Wyn Masters, v ozadju pa Phil Atwill.

Preberi še

Svetovni pokal Lousã: Drama za konec in Monika na stopničkah
Svetovni pokal Lousã: Greg Minnaar je največji!

Sledite nam