Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
21. oktobra 2019

Jasno je, da bo za vikend vreme sončno. Jasno je, katere trejle in ture bomo vozili, in jasno je, kaj bo v vrečki za dobrodošlico. 

Jasno je, da bo za vikend vreme sončno in jasno. Vse napovedi obljubljajo čez 20 stopinj, nekatere celo do 25! Morje ima kar 21 stopinj

Jasno je, katere trejle in ture bomo vozili: vse v Bike Skills Parku, potem pa popularni Espresso, sosednja Highlander in Scorpion, do morja segajoč Babewatch in morda tudi najlažj Family trail. Nekaj težav je edino s progo številka 15, Devils Creek, ki si jo lasti eden od domačinov. Vsi ostali so vozni. Za maratonce sta pripravljeni dve trasi. Krajša bo šla skozi Ripendo Kosi in obrnila precej pod vrhom Standarja, daljša bo šla proti Raši in Skitači.

Jasno je, kaj bo v vrečki za dobrodošlico. No, danes je to jasno nam, tebi pa bo jasno v petek popoldne v Valamarjevem hotelu Sanfior. Jasno je, da bomo v petek zvečer na velikem platnu (uf, kako hudo se to sliši) gledali Red Bull Rampage. V soboto zvečer bomo zasliševali ekipo 4 Islands.

Jasno je, kaj mora imeti kolesar s seboj (za spremljevalce to ne velja): čimbolj brezhibno gorsko kolo s pnevmatikami, ki bodo prenesle istrsko kamenje, čelado, nahrbtnik, bidon ali meh za pijačo, nekaj popotne hrane in vsaj eno zračnico ali set črvov za pnevmatike tubeless. Na turah in v parku bomo z vami licencirani gorskokolesarski vodniki, vseeno pa mora imeti vsak udeleženec sklenjeno turistično zavarovanje ali potrjeno planinsko izkaznico. S plačano čalanarino PZS smo zavarovani tudi pri gorskem kolesarjenju, pa čeprav to poteka ob morju. Hm, a je to potem gorsko ali morsko kolesarjenje?

Jasno, da je obvezna tudi dobra volja!

Da ne pozabimo, do zapolnitve polne kapacitete je na voljo le še nekaj prostih mest. Če ne drugega, te bo prepričala super vremenska napoved.   

Dogodek na facebooku, ostale informacije v prispevku Na nepozaben vikend z ekipo mtb.si, drugi del. Prijave na matejmah@gmail.com.

Foto Matej Hartman

{loadposition inside}

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam